Το iPhone 6 κάνει... καμπύλες

Deasy @ 24.09.2014
Το iPhone 6 κάνει... καμπύλες
Αυτό είναι ένα ίσιο iPhone

Εδώ και λίγες ώρες τα αμερικανικά μέσα επικαλούνται αναφορές χρηστών σύμφωνα με τους οποίους το iPhone 6 αναπτύσσει ένα ανησυχητικό χαρακτηριστικό αν παραμείνει για κάμποση ώρα σε μια τσέπη παντελονιού - λυγίζει (!)

Υπάρχει ένα σχετικό σχόλιο που δημοσιεύθηκε στο φόρουμ του Macrumors.com με έναν χρήστη να εξιστορεί πώς αντιλήφθηκε την παραμόρφωση, ενώ σχετικές φωτογραφίες έχουν δημοσιευτεί και στο twitter.

Δεν γνωρίζουμε βέβαια την έκταση του προβλήματος, που φαίνεται πως αποκτά το όνομα Bend-gate, κατά το Antenna-gate των iPhone 4.

Το Cult of Mac αναφέρει πως παρόμοια προβλήματα έχουν αναφερθεί και στο iPhone 5 αλλά και σε τηλέφωνα άλλων κατασκευαστών όπως η Samsung ή η Sony.

Η αιτία μάλλον είναι απλή. Η χρήση μετάλλου σε τόσο λεπτές συσκευές ίσως να τις κάνει ελκυστικότερες αλλά όχι κατ' ανάγκη τόσο ανθεκτικές όσο θα ήθελε ο χρήστης. Βλέπετε, το μέταλλο μπορεί να λυγίσει, σε αντίθεση με τα πλαστικά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα κινητά τηλέφωνα και τα οποία δεν αναπτύσσουν αυτή την ενοχλητική τάση (βέβαια τα πλαστικά σπάνε).

Αν ζούσε ο μακαρίτης ο Steve Jobs θα έλεγε κάτι απλό: Μη βάζετε το iPhone 6 στην τσέπη του παντελονιού σας όταν κάθεστε.

APPLE,IPHONE,IPHONE 6,IPHONE 6 PLUS,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home