Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για το Xbox One

Deasy @ 01.07.2014
Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για το Xbox One

Δύο περίπου μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμα του Xbox One στην Ελλάδα, ξεκίνησαν σήμερα οι προπαραγγελίες της νέας παιχνιδοκονσόλας της Micosoft. Ειδικότερα, οι Έλληνες καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν όποιο από τα δύο επίσημα Xbox One πακέτα επιθυμούν, τα οποία περιλαμβάνουν δύο τίτλους παιχνιδιών, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Συγκεκριμένα:

- Θα είναι σε θέση να επιλέξουν να προ-παραγγείλουν ένα πακέτο, το οποίο θα περιλαμβάνει το νέο Xbox One - με εγκατεστημένο σκληρό δίσκο 500GB, Blu-Ray player και ενσωματωμένο Wi-Fi-ένα ασύρματο χειριστήριο Xbox One, ένα καλώδιο HDMI , ένα chat headset, μια δωρεάν 14-ήμερη δοκιμή του Xbox Live Gold για τα νέα μέλη, καθώς και τα Forza Motorsport 5 και EA SPORTS ™ FIFA 15 σε ψηφιακή μορφή. Όλα αυτά, στην τιμή των 399,99 ευρώ μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

- Το δεύτερο πακέτο είναι το Limited Edition bundle που περιλαμβάνει την κονσόλα Xbox One με το νέο Kinect, ένα Xbox One Day One Limited Edition ασύρματο χειριστήριο, καλώδιο HDMI, ένα chat headset, μια δωρεάν 14-ήμερη δοκιμή του Xbox Live Gold για τα νέα μέλη, το EASPORTS ™ FIFA 15 και το Dance Central Spotlight σε ψηφιακή μορφή, στην τιμή των 499,99 ευρώ μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

XBOX ONE,MICROSOFT XBOX,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home