Με 20.000 δολάρια κερδίζεις ένα «καλό» θάνατο στο Game of Thrones

Όχι δεν είναι αστείο…

Deasy @ 06.06.2014

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε αναφερθεί στο σκηνοθέτη του Star Wars και τον διαγωνισμό μέσω δωρεών για τη συμμετοχή ενός τυχερού νικητή μέσω διαγωνισμού στην ταινία. Τώρα έρχεται ο συγγραφέας της σειράς βιβλίων και της τηλεοπτικής σειράς – φαινόμενο, Game of Thrones, με μια ακόμα πρόκληση. Με 20.000 δολάρια δωρεά στους ευγενείς σκοπούς του George R.R. Martin μπορείς να κερδίσεις ρόλο στο βιβλίο (και κατ’ επέκταση στη σειρά) με το όνομά σου, να διαλέξεις τον τίτλο σου (λόρδος, ιππότης, υπηρέτης κ.λπ.) και να κερδίσεις έναν «καλό» θάνατο.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο συγγραφέας των βιβλίων καλεί -μέσω της πλατφόρμας crowdfunding prizeo- το ευρύ κοινό να βοηθήσει στο έργο δύο φορέων με έδρα το Santa Fe: το Wild Spirit Wolf Sanctuary και το The Food Depot. Το συνολικό ποσό που ζητάει να συγκεντρωθεί είναι 200.000 δολάρια και η προθεσμία για τη συγκέντρωσή του λήγει σε 59 μέρες. Ο καθένας μπορεί να δώσει ότι ποσό θέλει, όμως για εκείνους που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν με περισσότερα χρήματα, οι ανταμοιβές είναι ακόμα μεγαλύτερες. Έτσι λοιπόν για εκείνους που θέλουν να δώσουν 20.000 δολάρια στους σκοπούς του κ. Martin έχουν την ανταμοιβή που περιγράψαμε παραπάνω. Ωστόσο, όπως αναφέρεται οι διαθέσιμοι ρόλοι είναι μόλις δύο: ένας αντρικός και ένας γυναικείος. Πάντως, δώρα υπάρχουν και για τους υπόλοιπους που θα δώσουν χαμηλότερα ποσά. Για παράδειγμα, με 15.000 δολάρια κερδίζεις πρωινό με το συγγραφέα ή με 7.500 δολάρια κερδίζεις εισιτήρια για την επίσημη πρεμιέρα του 5ου κύκλου.

Βέβαια, το σύνολο των δωρητών (είτε δώσουν 1 δολάριο είτε 20.000) θα μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα ταξίδι που περιλαμβάνει την περιήγηση (μαζί με τον κ. Martin) στους χώρους που προστατεύει το  Wild Spirit Wolf Sanctuary.

Game of Thrones,CROWDFUNDING,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home