Τηλεοπτικές σειρές από την Microsoft τον Ιούνιο

Deasy @ 07.04.2014
Τηλεοπτικές σειρές από την Microsoft τον Ιούνιο

Θέμα δύο μηνών είναι όπως φαίνεται να κάνει και η Microsoft το ντεμπούτο στο δικό της τηλεοπτικό περιεχόμενο στα πρότυπα της Netflix και της Amazon, καθώς το Bloomberg κάνει λόγο ότι μέσα στον Ιούνιο θα έχουμε το πρώτο δείγμα γραφής.

Με βάση το ρεπορτάζ, στη νέα τηλεοπτική σειρά που αποτελεί τον πρώτο καρπό του Microsoft’s Xbox Entertainment Studios συμμετέχουν δύο γνωστοί πρωταγωνιστές, οι Sarah Silverman και Seth Green, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Η διάθεση της σειράς θα γίνει αποκλειστικά μέσα από τις online υπηρεσίας της παιχνιδοκονσόλας της Microsoft, Xbox, που αποτελεί το άρμα της εταιρείας στο χώρο του τηλεοπτικού περιεχομένου στο οποίο έχουν πέσει μετά μανίας όλα τα μεγάλα ονόματα της τεχνολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Microsoft έκανε γνωστό σήμερα ότι προχωράει σε συνεργασία με το αγγλικό Channel 4, για την συμπαραγωγή μιας νέας δραματικής σειράς με τίτλο Humans, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο (μέσα επίσης από το Xbox) τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Αγγλία το 2015.

MICROSOFT XBOX,ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home