Στο 4Κ ποντάρει η Sony

Περισσότερες τηλεοράσεις 4K και σε περισσότερα μεγέθη οθόνης

Deasy @ 13.01.2014
Στο 4Κ ποντάρει η Sony

Τη γκάμα των μοντέλων τηλεοράσεων που υποστηρίζουν την υπερ-υψηλή ανάλυση 4Κ διευρύνει η Sony, καθώς, όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της CES 2014, η συγκεκριμένη τεχνολογία επεκτείνεται σε τρεις ακόμα σειρές που αποτελούνται από επτά μοντέλα.

Βασικά χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων της Sony, είναι το X-tended Dynamic Range που προσφέρει καλύτερη αντίθεση και κατ’ επέκταση πιο έντονα χρώματα, η υποστήριξη του προτύπου 4K/60p, ώστε να αποτυπώνεται με την καλύτερη δυνατή ποιότητα περιεχόμενο που κινείται γρήγορα αλλά και της νέας γενιάς HDMI, HDMI 2.0 όπως και του ΜΗL 3.0, που υποστηρίζει έξοδο 4K από smartphones και tablets. Παράλληλα, οι νέες τηλεοράσεις ενσωματώνουν έναν νέο αποκωδικοποιητή, ο οποίος υποστηρίζει αποκωδικοποίηση codec HEVC και μπορεί να αναπαράγει περιεχόμενα 4K/60p από υπηρεσίες streaming του Internet.

Επιπλέον, στα μοντέλα 4K έχει αναβαθμιστεί και ο επεξεργαστής εικόνας 4K X-Reality PRO, ενώ η μοναδική τεχνολογία TRILUMINOS Display της Sony εξακολουθεί να προσφέρει ζωντανά και πλούσια χρώματα.

Αλλαγές έχουμε και σε σχεδιαστικό επίπεδο, με τη νέα δομή «Wedge » που εισάγει ένα ελαφρώς στενό προφίλ και μια πιο διακριτική βάση, ενώ επιλεγμένα μοντέλα διαθέτουν ένα νέο σταθμό σύνδεσης, που βελτιστοποιεί τη διαχείριση καλωδίων.

Βελτιώσεις έχουν γίνει και στο επίπεδο του ήχου, καθώς έχουν τοποθετηθεί εξελιγμένα, καινούργια ηχεία, με στοιχεία που βελτιώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος, αλλαγές έχουν υλοποιηθεί και σε επιμέρους χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη, όπως η οθόνη καλωσορίσματος, ο ελάχιστος χρόνος ενεργοποίησης κάτω από τα δύο δευτερόλεπτα, αλλά και το επίπεδο αλληλεπίδρασης με την τηλεόραση, μέσω του νέου τηλεχειριστηρίου One-Flick Remote.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων θα διατίθεται στην αγορά από την Άνοιξη του 2014.

ΑΝΑΛΥΣΗ 4K,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home