Οι αποδόσεις στοιχημάτων για το διάδοχο του «θρόνου» της Microsoft

Deasy @ 02.10.2013
Οι αποδόσεις στοιχημάτων για το διάδοχο του «θρόνου» της Microsoft

Στα γραφεία στοιχημάτων παίζονται τα ονόματα που προβάλλονται ως υποψήφιοι για να διαδεχτούν τον Steve Ballmer στην ηγεσία της Microsoft. Όπως διαπιστώνουμε από το paddypower.com, για κάποιο ακατανόητο λόγο παραμένει μεγάλο φαβορί o Stephen Elop, ωστόσο ο Alan Mulally, CEO της Ford, όπως γράφαμε πριν από λίγες ημέρες, πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό ράλι το τελευταίο διάστημα, πλησιάζοντας σε πολύ κοντινή απόσταση τον Stephen Elop. Ειδικότερα, η απόδοση του τελευταίου βρίσκεται στο 4 προς 11, με τον ισχυρό άνδρα της Ford να παίζεται 3 προς 1.

Από εκεί και πέρα, ακολουθούν ο Mike Lawrie, CEO της CSC, o Satya Nadella, αντιπρόεδρος και επικεφαλής του τομέα cloud και επιχειρηματικών λύσεων της Microsoft, ενώ την πεντάδα κλείνει ο Steve Sinofsky, ο οποίος μέχρι και τον προηγούμενο Νοέμβριο ήταν επικεφαλής του τομέα των Windows της εταιρείας.   

Στη διαδοχολογία βέβαια βλέπουμε ότι έχουν εμπλακεί και άλλα γνωστά ονόματα από το χώρο της τεχνολογίας, όπως oι Tony Bates, Qi Lu, Kevin Turner, υψηλόβαθμα στελέχη της Microsoft, η Sheryl Sandberg του Facebook, ο Mark Hurd της Oracle κ.α.

MICROSOFT,STEVE BALLMER,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home