Κακόβουλες επιθέσεις σε επιχειρήσεις: ένα ευαίσθητο ζήτημα

ADAPTIT και Arbor Networks παρουσιάστηκαν στο ελληνικό κοινό

Deasy @ 26.09.2013
Κακόβουλες επιθέσεις σε επιχειρήσεις: ένα ευαίσθητο ζήτημα

Το portfolio των λύσεων που προσφέρουν σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, αποτρέποντας κακόβουλες επιθέσεις που μπορεί να έχουν πολύ σημαντικές συνέπειες στη λειτουργία τους, παρουσίασαν η ελληνική Adaptit και η διεθνής Arbor Networks σε κοινή συνέντευξη Τύπου.

Ειδικότερα, η τελευταία αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο σε λύσεις διαχείρισης και ασφάλειας δικτυακών υποδομών για επιχειρήσεις και παρόχους επικοινωνίας. Όπως ανέφεραν τα στελέχη της, η Arbor Networks αναλύει τον περισσότερο όγκο πληροφορίας από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία παγκοσμίως, που αγγίζει τα 48ΤΒ δεδομένων το δευτερόλεπτο. Ταυτόχρονα, η ολοκληρωμένη λύση της προσφέρει γρήγορη ανίχνευση των ενδεχόμενων απειλών, τις οποίες και φιλτράρει, ώστε η επιχείρηση-πελάτης της να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της, εξασφαλίζοντας τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών της ή την μη διαρροή ευαίσθητων πληροφοριών εκτός των εταιρικών δικτύων.

Στον τομέα αυτών των λύσεων, η Arbor Networks συνεργάζεται με την Adaptit, η οποία είναι για την ελληνική αγορά ο αποκλειστικός της συνεργάτης. Ωστόσο, η τελευταία διαθέτει ένα ευρύ φάσμα λύσεων για επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια να έχει δημιουργήσει κανάλια πωλήσεων σε άλλες χώρες, όπως οι Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Κατάρ, Σαουδική Αραβία. Μάλιστα, η δραστηριότητα της Adaptit στο εξωτερικό αγγίζει πλέον το 18% του συνολικού της τζίρου, ενώ οι προσδοκίες για την επόμενη χρονιά είναι ακόμα μεγαλύτερες, καθώς ο στόχος είναι το ποσοστό αυτό να αυξηθεί στο 40%.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΕΓΚΛΗΜΑ,ADAPTIT,ARBOR NETWORKS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home