Στον αέρα το νέο plaisio.gr

Ανανεώθηκε το e-shop της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων.

Deasy @ 21.01.2013

Live είναι εδώ και λίγες ημέρες το ανανεωμένο περιβάλλον του ηλεκτρονικού καταστήματος του Πλαισίου, προσφέροντας στους χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες ένα νέο look αλλά και καινούργιο περιεχόμενο. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, κύρια χαρακτηριστικά στο νέο plaisio.gr είναι:

•    Πρόσβαση σε 304 κατηγορίες προϊόντων με 1 κλικ: Άμεση και γρήγορη πλοήγηση, με multiple navigation για εύκολη πρόσβαση σε κάθε προϊόν από οποιαδήποτε σελίδα.

•    Γρήγορη πληροφόρηση και οδηγίες για όλα τα καταστήματα: Ό,τι χρειάζεται να ξέρει ο επισκέπτης για το κάθε κατάστημα Πλαίσιο ξεχωριστά, και οδηγίες για το πώς να φτάσει κανείς στο κατάστημα που θέλει, από το σημείο που βρίσκεται με αυτοκίνητο, ΜΜΜ ή ακόμα και περπατώντας!

•    Δυνατότητα απ’ ευθείας κράτησης και παραλαβής προϊόντων από το κατάστημα:  Οι επισκέπτες του site μπορούν πλέον να «κρατήσουν» το προϊόν που θέλουν να αγοράσουν και να το παραλάβουν από το κατάστημα Πλαίσιο της επιλογής τους σε τιμή Internet!

•    Φωτογραφίες τεράστιας ανάλυσης για κάθε προϊόν. Πλέον οι επισκέπτες μπορούν να δουν το προϊόν που τους ενδιαφέρει με κάθε λεπτομέρεια σα να ήταν μπροστά τους!

•    Plaisio Blog. Ενημέρωση για ό,τι πιο νέο έχει να προσφέρει ο χώρος της Τεχνολογίας, με νέα, videos, άρθρα άποψης και γνώμες από ανθρώπους του χώρου.  

E-SHOP,ΠΛΑΙΣΙΟ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home