Οι καλύτερες Bravia τηλεοράσεις

Σύμφωνα με τη Sony

Deasy @ 08.01.2013

Τη μέχρι τώρα καλύτερη σειρά τηλεοράσεων Bravia, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή της, παρουσίασε η Sony στο πλαίσιο της CES στο Λας Βέγκας. Η νέα σειρά τηλεοράσεων 4Κ με οθόνες 65 και 55 ιντσών, συνδυάζουν εντυπωσιακό σχεδιασμό αλλά και πλήθος προηγμένων χαρακτηριστικών.  

Τα χαρακτηριστικά, που αφορούν την πλούσια εικόνα που προσφέρουν τα νέα μοντέλα, περιλαμβάνουν την ισχυρή μηχανή επεξεργασίας 4K X-Reality PRO, επιτρέποντας την απόλαυση περιεχομένου είτε από Blu-Ray Disc είτε από το web, σε ανάλυση 4K, καθώς όλο αυτό μπορεί να αναβαθμιστεί σε τέσσερις φορές υψηλότερη ανάλυση από τη Full HD (πραγματική ανάλυση 3840 x 2160 pixel). Η μηχανή X-Reality PRO τελευταίας τεχνολογίας, αναλύει, καθαρίζει και βελτιώνει τις εικόνες, συνδυάζοντας με προσοχή σχέδια pixel από την τεράστια βάση δεδομένων της, προσφέροντας καλύτερη εικόνα από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχεται.

Η νέα τεχνολογία Triluminos Display, που χρησιμοποιεί μόνο η Sony, εμπλουτίζει την τηλεθέασή σας με μία ακόμα πιο μεγάλη παλέτα από πλούσια και ακόμα πιο ρεαλιστικά χρώματα, ενώ επιπρόσθετα το οπτικό συστατικό “Color IQ” (*1) της QD Vision επιτυγχάνει ένα πολύ μεγαλύτερο χρωματικό εύρος, χάρη στο οποίο όλα είναι πιο φυσικά, πιο πραγματικά και αποκτούν μία μεγαλύτερη αίσθηση βάθους.

Σημαντικά καλύτερος είναι και ο ήχος, χάρη στην αρχιτεκτονική Signal-to-Sound της εταιρείας, η οποία βελτιώνει το ρεαλισμό και τη ζωντάνια της ακουστικής εμπειρίας.

Τέλος, η νέα σειρά της Bravia προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία σύνδεσης με φορητές συσκευές, όπως η εύχρηστη νέα εφαρμογή για το Android ή τη συσκευή iOS που επιτρέπει την εγγραφή και αναπαραγωγή περιεχομένου. Αντίστοιχα, μέσω της τεχνολογίας NFC και ενός Xperia Smartphone, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ασύρματη σύνδεση της τηλεόρασης με το κινητό, ακουμπώντας απλά το τελευταίο σε ένα τηλεχειριστήριο One-touch Remote. Τέλος, μέσω της λειτουργίας One-Touch Mirroring μπορείτε να καθρευτίσετε το τηλέφωνό σας στην Bravia, για να απολαύσετε τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τα παιχνίδια και τις εφαρμογές σας σε μία πραγματικά μεγάλη οθόνη.

Η νέα σειρά της Bravia θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Απρίλιο του 2013, ενώ το μοντέλο X9000A θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο του 2013.

SONY BRAVIA,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,CES 2013,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home