Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Angry Birds από τη Samsung και τα Public

Όχι σε tablets ή smartphones αλλά στις νέες Smart TV της Samsung

Deasy @ 07.11.2012
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Angry Birds από τη Samsung και τα Public

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Angry Birds διοργανώνει η Samsung και οι νέες της «έξυπνες» τηλεοράσεις αποκλειστικά σε καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι όλοι όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε θα πρέπει να γνωρίζεται ότι το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση της τεχνολογίας Motion Control της Samsung Smart TV με την οποία μπορείτε να «παίξετε» Angry Birds στην τηλεόραση χωρίς τηλεκοντρόλ , απλά και μόνο με την κίνηση των χεριών, η οποία αναγνωρίζεται από τις νέες τηλεοράσεις.

Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου. Οι ημιτελικοί (στους οποίους θα διαγωνιστούν οι top scorers των προηγούμενων 2 εβδομάδων) θα λάβουν μέρος στις 24 Νοεμβρίου σε 10 ανά τόπους καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και την 1 Δεκεμβρίου θα γίνει ο μεγάλος τελικός στην Αθήνα! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.samsung.com/gr/angrybirds αλλά και στα καταστήματα Public στις promoters την ώρα του διαγωνισμού.

Οι 6 νικητές (top scorers) του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος θα κερδίσουν δώρα Samsung και ένα ταξίδι στο Λονδίνο για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Angry Birds που διοργανώνει η Samsung στις 13/12/2012.

Angry Birds,SMART TV,SAMSUNG,PUBLIC,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home