Αυξήσεις τιμών από το Netflix σε ΗΠΑ και Καναδά

Αυξήσεις τιμών από το Netflix σε ΗΠΑ και Καναδά

Κατά 1 έως 2 δολάρια ανεβάζει τις μηνιαίες του συνδρομές στις ΗΠΑ και τον Καναδά το Netflix, μια κίνηση που επαναλαμβάνει 15 μήνες μετά τον Οκτώβριο του 2020.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η εταιρεία, δικαιολογώντας την ότι θα τη βοηθήσει να προσφέρει καλύτερη εμπειρία και περιεχόμενο στους συνδρομητές της. «Καταλαβαίνουμε ότι οι άνθρωποι έχουν περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας από ποτέ και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μια ακόμα καλύτερη εμπειρία για τα μέλη μας", ανέφερε σχετικά εκπρόσωπος του Netflix. "Ενημερώνουμε τις τιμές μας ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία ποιοτικών επιλογών ψυχαγωγίας. Όπως πάντα, προσφέρουμε μια σειρά από προγράμματα, ώστε τα μέλη να μπορούν να επιλέξουν την τιμή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό τους» κατέληξε.

Με τη νέα αναβάθμιση τιμών τα τρία πακέτα συνδρομών στο Netflix διαμορφώνονται στις ΗΠΑ ως εξής: 9,99 δολάρια το αρχικό, 15,49 το standard και 19,99 δολάρια το premium. Η ισχύς των νέων τιμών ξεκινάει άμεσα για τους νέους συνδρομητές, ενώ οι υπάρχοντες θα ενημερωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Στη Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδά) το Netflix διατηρεί ένα μεγάλο ποσοστό της συνδρομητικής του βάσης. Ειδικότερα, στις δύο χώρες οι χρήστες της πλατφόρμας αγγίζουν τα 74 εκατομμύρια, από τα 213 εκατομμύρια που είναι το σύνολο σε όλες τις χώρες που είναι διαθέσιμη, με βάση τα στοιχεία έως τέλος Σεπτεμβρίου 2021. Το Netflix αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα στοιχεία μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

 

Θα μεταφερθούν οι νέες τιμές στην Ευρώπη;

Στην ενημέρωση του Netflix δεν έγινε κάποια αναφορά για τις ευρωπαϊκές τιμές της υπηρεσίας του, οι οποίες παραμένουν για την ώρα ως έχουν. Άλλωστε, στη Γηραιά Ήπειρο το Netflix δεν έχει εναρμονισμένο τιμολογιακό κατάλογο, με τις τιμές των συνδρομών να διαφέρουν από το ένα γκρουπ χωρών στο άλλο. Για παράδειγμα στην Ελλάδα, οι τιμές των πακέτων του Netflix φθάνουν έως τα 13,99 ευρώ το μήνα, ενώ στη Γερμανία έως και τα 17,99 ευρώ.

Στη Γερμανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, η τελευταία αύξηση τιμών έγινε τον προηγούμενο Αύγουστο, ακολουθώντας τις αυξήσεις τιμών σε ΗΠΑ που είχαν προηγηθεί τον Οκτώβριο του 2021. Αντιθέτως, σε άλλες χώρες, οι τιμές δεν έχουν αυξηθεί από το 2019.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,VIDEO ON DEMAND,NETFLIX,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home