Σαρώστε τα όλα

Η Intersys ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας σειράς σαρωτών υψηλής παραγωγικότητας η οποία περιλαμβάνει τρεις σαρωτές Α3.

Deasy @ 23.10.2009
Σαρώστε τα όλα

Η νέα σειρά  σαρωτών A3 υψηλής παραγωγικότητας προσφέρει  υψηλότερες ταχύτητες σάρωσης με βελτιωμένη εργονομική σχεδίαση, καθώς  και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ενισχύοντας  την παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας και την κορυφαία θέση της Canon στην αγορά σαρωτών χαμηλού όγκου παραγωγής.

Οι σαρωτές  Canon imageFORMULA DR-9050C και Canon imageFORMULA DR-7550C αποτελούν διάδοχα μοντέλα των εξαιρετικά δημοφιλών σαρωτών Canon imageFORMULA DR-9080C και Canon imageFORMULA DR-7580, ενώ ο νέος Canon imageFORMULA DR-6050C παρουσιάζεται για πρώτη φορά στον τομέα των σαρωτών Χαμηλού Όγκου Παραγωγής. Οι νέοι, φιλικοί προς το χρήστη σαρωτές υψηλής παραγωγικότητας υιοθετούν αρκετές βασικές τεχνολογικές εξελίξεις, οι οποίες βασίζονται στις πληροφορίες και την εμπειρία των πελατών από τα προηγούμενα μοντέλα. Τα τρία μοντέλα (DR-6050C, DR-7550C, DR-9050) παρέχουν δυνατότητες σάρωσης με υψηλή ταχύτητα, προσφέροντας έως 112  σελίδες ανά λεπτό με ανάλυση 300dpi, χαρακτηριστικό που τα κατατάσσει μεταξύ των πλέον παραγωγικών συσκευών στον τομέα των σαρωτών Χαμηλού Όγκου Παραγωγής. Το κύκλωμα επεξεργασίας υψηλής τεχνολογίας που περιλαμβάνουν διασφαλίζει κορυφαία απόδοση στην εκτέλεση των εργασιών σάρωσης ακόμα και στις περιπτώσεις κατά τις οποίες έχουν ενεργοποιηθεί διάφορες δυνατότητες εξοικονόμησης χρόνου και αύξησης της ποιότητας της εικόνας, όπως οι λειτουργίες Αυτόματης Ανίχνευσης Μεγέθους και Διόρθωσης Κλίσης.

Η πιο πρόσφατη αυτή σειρά της Canon συνεχίζει την  παράδοση της εργονομικής σχεδίασης με κεντρικό γνώμονα το χειριστή, διαθέτοντας μία μοναδική λειτουργία τροφοδοσίας και εξόδου των εργασιών σάρωσης από την εμπρός πλευρά της συσκευής – χαρακτηριστικό που αξιολογήθηκε θετικά από τους χρήστες σύμφωνα με την εμπειρία τους σε άλλα μοντέλα. Σε συνδυασμό με την τοποθέτηση του πίνακα ελέγχου σε χαμηλότερη θέση, η εργονομική σχεδίαση επιτρέπει στους χειριστές την άνετη τοποθέτηση, τροφοδοσία και αφαίρεση των εγγράφων χωρίς να σηκωθούν από τη θέση τους, μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα και ελαχιστοποιώντας τον κόπο των εργαζομένων. Οι συσκευές συμμορφώνονται πλήρως με τα νέα πρότυπα του προγράμματος Energy Star που θα παρουσιαστούν τον Ιούλιο του 2009, καταναλώνοντας 20% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα και έως 60% λιγότερη ενέργεια από τις βασικές ανταγωνιστικές συσκευές.

Ο νέος σαρωτής Α4 imageFORMULA DR-6010C προσφέρει με δυνατότητα επεξεργασίας έγχρωμων εγγράφων με ταχύτητα έως 60 σελίδες ανά λεπτό και ανάλυση 300dpi. Στις πρόσθετες δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας του DR-6010C περιλαμβάνονται οι λειτουργίες αυτόματης ανίχνευσης μεγέθους και διόρθωσης κλίσης, αυτόματης ανίχνευσης χρώματος και εξάλειψης των οπών διάτρησης, οι οποίες διασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα και σαρώσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια και αξιοπιστία.

Προσφέροντας εργονομική τροφοδοσία από την εμπρός πλευρά της συσκευής και διαδρομή μεταφοράς σχήματος U, η σχεδίαση της συσκευής επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν τα σαρωμένα έγγραφα από την εμπρός πλευρά του μηχανήματος για εύκολο χειρισμό. Η συσκευή επιτρέπει την αυτόματη επεξεργασία δεσμίδων μεγάλου όγκου, έως 100 φύλλων, σε ένα μόνο βήμα, ενώ ο τροφοδότης διαθέτει δυνατότητα χειρισμού μίας εξαιρετικά ευρείας γκάμας εγγράφων. Ο DR-6010C είναι επίσης μία από τις λίγες συσκευές της κατηγορίας του με την επιλογή ευθύγραμμης διαδρομής χαρτιού, η οποία επιτρέπει την επεξεργασία εύθραυστων ή μεγάλου πάχους υλικών, όπως πλαστικές κάρτες και διπλώματα οδήγησης.

Συνεχίζοντας  την επιτυχημένη πορεία της Canon ως ηγετικής εταιρείας στον τομέα των  σαρωτών για εταιρικά τμήματα*, ο imageFORMULA DR-6010C παρουσιάζεται σε συνδυασμό  με τον imageFORMULA DR-4010C της Canon, παρέχοντας στα εταιρικά γραφεία απλές και αποδοτικές λύσεις για τη διαχείριση των έντυπων εγγράφων και δεδομένων στο περιβάλλον της επιχείρησής τους. 

Οι σαρωτές Canon imageFORMULA DR-6050C, Canon imageFORMULA DR-7550C και Canon imageFORMULA DR-9050C είναι άμεσα διαθέσιμοι στην ελληνική αγορά, όπως επίσης και ο σαρωτής Α4 imageFORMULA DR-6010C.  

SCANNER,INTERSYS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home