Νέα καλούδια στον Firefox

Deasy @ 14.02.2012
Νέα καλούδια στον Firefox

Πολλά χαρακτηριστικά του Google Chrome αναμένεται να δανειστεί στις επόμενες εκδόσεις του ο browser Firefox του οργανισμού Mozilla.

Οπως φαίνεται θα δούμε στον Firefox ενσωματωμένο μηχανισμό μετάφρασης, αυτόματη ενημέρωση με την αμέσως επόμενη διαθέσιμη έκδοση, καλύτερη συμβατότητα όσον αφορά στη χρήση των διαφόρων προσθέτων (των add-ons δηλαδή). Επίσης οι υπεύθυνοι του Mozilla θα αναζητήσουν τρόπους για την καλύτερη ενσωμάτωση του Firefox στα επερχόμενα Windows 8 και το περιβάλλον εργασίας Metro και, παράλληλα, προτίθενται να δημιουργήσουν ένα μηχανισμό με τον οποίο ο χρήστης θα κάνει μόνο ένα login στον Firefox για να χρησιμοποιήσει online υπηρεσίες που απαιτούν κωδικό πρόσβασης. 

Στο δεύτερο μισό του έτους οι υπεύθυνοι υπόσχονται να δώσουν στους χρήστες ακόμα περισσότερα εργαλεία και δυνατότητες για την ασφάλειά τους και την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων, εξετάζοντας μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο να σχεδιάσουν μια υπηρεσία που θα χαρτογραφεί τη συμπεριφορά των cookies. 

Κρίνοντας απ' όσα διαβάζουμε στον προγραμματισμό για τις επόμενες εκδόσεις του Firefox μάλλον έχει προκαλέσει ανησυχία η αύξηση χρήσης που παρουσιάζει ο Chrome.

FIREFOX,WEB BROWSER,MOZILLA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home