Νέες Facebook κάμερες από την Kodak

Νέες Facebook κάμερες από την Kodak

Εκεί που ήταν έτοιμη να υποβάλλει αίτηση προστασίας από τους πιστωτές της η Kodak κάνει την έκπληξη -και αισθητή την παρουσία της στην CES- ανακοινώνοντας νέα προϊόντα. Ειδικότερα, η εταιρεία παρουσίασε δύο νέες ψηφιακές φωτογραφικές που παρέχουν τη δυνατότητα εύκολου διαμοιρασμού των λήψεων στο Facebook, αλλά και δύο ακόμα εφαρμογές που επίσης αφορούν το μεγάλο online κοινωνικό δίκτυο.

H Easyshare Wireless Camera M750 που διαθέτει Wifi και μέσω σχετικής εφαρμογής που αφορά smartphones (iPhone, Android, Blackberry) o κάτοχός της μπορεί να στείλει της φωτογραφίες που τραβάει σε ένα οποιοδήποτε email λογαριασμό, στις υπηρεσίες Kodak All-in-One Printers και Kodak Gallery αλλά και στο Faceboook. Από την άλλη πλευρά, η Playfull Dual Camera προσφέρει βίντεο υψηλής ανάλυσης 1080p και μέσω του πλήκτρου Kodak Share, ο χρήστης μπορεί να ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο στο Facebook, το YouTube αλλά και να τις στείλεί επίσης μέσω email.

Όσον αφορά τις Facebook εφαρμογές, με το My Kodak Moments app ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει φωτογραφικά άλμπουμ από τα αντίστοιχα του Facebook, ενώ με το Kodak Photo Collage Print app να εκτυπώσει φωτογραφικά κολάζ από τις φωτογραφίες του στο Facebook.

WIRELESS,KODAK,KODAK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home