Πάνω από 2 δισεκατομμύρια

Πάνω από 2 δισεκατομμύρια τα Downloads από το App Store της Apple. Περισσότερες από 85.000 εφαρμογές είναι πλέον διαθέσιμες για τα iPhone & iPod touch.

Deasy @ 06.10.2009
Πάνω από 2 δισεκατομμύρια

Η Apple πρόσφατα ανακοίνωσε ότι τα downloads των εφαρμογών που έχουν γίνει από το πρωτοποριακό της App Store, το μεγαλύτερο κατάστημα εφαρμογών στον κόσμο, έχουν ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια. Επίσης,περισσότερες από 85.000 εφαρμογές είναι διαθέσιμες για τα 50 και πλέον εκατομμύρια πελατών του iPhone και του iPod touch παγκοσμίως, ενώ ο αριθμός των προγραμματιστών του iPhone Developer Program της Apple ξεπερνά τους 125.000.

«Ο ρυθμός των downloads από το App Store συνεχίζει να επιταχύνεται,έχοντας πλέον ξεπεράσει τον εκπληκτικό αριθμό των 2 δισεκατομμυρίων εφαρμογών μόλις μέσα σε ένα χρόνο, ενώ μόνο κατά το τελευταίο τρίμηνο έχουν φτάσει το μισό δισεκατομμύριο», δήλωσε ο CEO της Apple’s, Steve Jobs.

«Το App Store έχει  επαναπροσδιορίσει τις δυνατότητες που μια κινητή συσκευή μπορεί να παρέχει, και οι χρήστες μας σίγουρα είναι πολύ ευχαριστημένοι.» Σήμερα, οι χρήστες των iPhone και iPod touch σε 77 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από μια τεράστια συλλογή εφαρμογών που είναι  χωρισμένες σε 20 κατηγορίες όπως παιχνίδια, επαγγελματικές, ειδήσεις, αθλητικά, υγεία, αναφορές και ταξίδια.

Με την καινούργια  εκδοση iTunes 9, μπορείτε ευκολότερα από ποτέ να οργανώνετε και να συγχρονίζετε τις εφαρμογές σας απευθείας στο iTunes και αυτές θα εμφανίζονται αυτόματα στο iPhone ή στο iPod touch διατηρώντας την ίδια δομή.

IPOD,IPHONE,ONLINE SHOPPING,ITUNES,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home