Πλοήγηση για Windows Phone 7.5 από τη Navigon

Η γερμανική εταιρεία παρουσίασε την πρώτη εφαρμογή on-board πλοήγησης για Windows Phone 7.5

Deasy @ 12.10.2011
Πλοήγηση για Windows Phone 7.5 από τη Navigon

 Έτοιμη να πλοηγήσει και τους κατόχους smart phones με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7 είναι η Navigon. Η on-board λύση πλοήγησης είναι άμεσα διαθέσιμη μέσα από το Windows Phone Marketplace και τρέχει σε συσκευές συμβατές με Windows Phone από την έκδοση 7.5 (Mango) και μετά. «Με την ανακοίνωση του νέου app πλοήγησης προσφέρουμε πλέον ένα βραβευμένο λογισμικό για μία ακόμη, πολλά υποσχόμενη πλατφόρμα», δήλωσε σχετικά ο Gerhard Mayr, Vice President του World-Wide Mobile Phone Business της NAVIGON. «Οι χρήστες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την πρώτη on-board λύση πλοήγησης για Windows Phone 7. Η ομαλή ένταξη στο λειτουργικό σύστημα εγγυάται την εύκολη χρήση και τον προσανατολισμό από την αρχή».

 

Lane Assistant Pro και Traffic Live

Η νέα εφαρμογή πλοήγησης αριθμεί μία σειρά από δοκιμασμένες λειτουργίες NAVIGON σε άλλες πλατφόρμες smart phone. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται το “Lane Assistant Pro”, που δείχνει στον οδηγό την λωρίδα που θα πρέπει να ακολουθήσει, ή το “NAVIGON MyRoutes”, το οποίο προτείνει μέχρι και τρεις εναλλακτικές διαδρομές, «κομμένες» στα μέτρα του εκάστοτε οδηγού, ανάλογα με την ημέρα και την ώρα κατά την οποία πραγματοποιείται η διαδρομή. Η λειτουργία “Traffic Live” παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στην κίνηση και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, ο οδηγός μπορεί να οδηγηθεί απευθείας στον προορισμό του μέσα από το βιβλίο διευθύνσεων ή μέσω του “Reality Scanner”. Η λειτουργία αυτή απεικονίζει όλα τα ενδιαφέροντα σημεία που βρίσκονται γύρω από το σημείο προορισμού, με πραγματικές εικόνες από την κάμερα του smart phone. Με το “NAVIGON Shortcut”, μπορούν οι χρήστες να αποθηκεύουν τις αγαπημένες τους τοποθεσίες όπως για παράδειγμα τη διεύθυνση του σπιτιού τους, ως συντόμευση, απευθείας πάνω στην home οθόνη 4του Windows Phone 7.

 

Πλοήγηση πεζών και διαισθητική λειτουργία

Χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία πλοήγησης πεζών, μπορεί πλέον ο χρήστης του smart phone να το χρησιμοποιήσει και ως φορητό οδηγό και εκτός αυτοκινήτου. Πέραν της ευελιξίας της, η εφαρμογή είναι και εντυπωσιακά εύκολη στη χρήση. Ο έξυπνος ορθογράφος (Smart Speller) αναγνωρίζει αυτόματα τα ονόματα των δρόμων κατά τη διάρκεια της πληκτρολόγησης του προορισμού. Επιπλέον, οι προορισμοί μπορούν να εισαχθούν με χρήση συντεταγμένων.

 

Τιμές και διαθεσιμότητα

Όσον αφορά στους χάρτες, οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους δύο εκδόσεις προς επιλογή: NAVIGON Europe με 44 χώρες και τους NAVIGON USA. Από 11 Οκτωβρίου μέχρι και 15 Νοεμβρίου, το πακέτο NAVIGON Europe θα είναι προσφορά με μειωμένη τιμή γνωριμίας στα 61.49 ευρώ αντί 87.49 και το πακέτο US στα 26.49 αντί 43.99 ευρώ. Οι μειώσεις τιμών αντιστοιχούν σε ποσοστά 30% και 39%. Η εφαρμογή διατίθεται προς download από το Windows Phone Marketplace για όλες τις συσκευές με λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango.

 

NAVIGON traffic4all για Windows Phone 7

Το δωρεάν NAVIGON app traffic4all διατίθεται επίσης για Windows Phone 7. Η εφαρμογή δείχνει στο χρήστη την κατάσταση της κίνησης στις γύρω περιοχές σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, απεικονίζονται η κυκλοφοριακή συμφόρηση για άλλους προορισμούς και συγκεκριμένες διευθύνσεις στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Με την εκκίνηση του traffic4all, ο χάρτης απεικονίζει την τρέχουσα ροή της κυκλοφορίας με χρώματα, όπου η κανονική ροή απεικονίζεται με πράσινο, η αυξημένη με κίτρινο, η έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση με κόκκινο και το μποτιλιάρισμα με μαύρο και λευκό. Εάν οι χρήστες θέλουν να ενημερωθούν για την αναμενόμενη κατάσταση της κυκλοφορίας σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία πρόβλεψης traffic4all. Η εφαρμογή NAVIGON traffic4all είναι άμεσα διαθέσιμη χωρίς επιπλέον κόστος στο Windows Phone Marketplace, ενώ με αναβάθμιση μπορεί ο χρήστης να απενεργοποιήσει τις ενσωματωμένες διαφημίσεις.

 

GPS,ΠΛΟΗΓΗΣΗ,NAVIGON,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home