Η OpenAI ανακοινώνει το δωρεάν Chat-GPT4o με αυξημένες δυνατότητες φωνής και εικόνας

Η OpenAI ανακοινώνει το δωρεάν Chat-GPT4o με αυξημένες δυνατότητες φωνής και εικόνας

Έχοντας συγκεντρώσει επάνω της ενδιαφέρον που έχουμε συνηθίσει να προκαλεί η Apple, η OpenAI ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας) το νέο της μοντέλο, GPT-4o, το οποίο είναι μια δωρεάν έκδοση, διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες και με αυξημένες δυνατότητες που περιλαμβάνουν φωνή και εικόνα.

Η OpenAI λέει ότι το GPT-4o είναι ένα ακόμα βήμα προς μια πιο φυσική αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπου και μηχανής, πράγμα που βεβαίως μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν υπάρχει φυσική αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπου και μηχανή. Το νέο μοντέλο δέχεται κείμενο, εικόνα ή φωνή από τον άνθρωπο και μπορεί να απαντήσει με τη χρήση φωνής μετά από 320 χιλιοστά του δευτερολέπτου κατά μέσο όρο. Βεβαίως η προτεραιότητα δίνεται στην αλληλεπίδραση στα αγγλικά, ενώ για άλλες γλώσσες η εταιρεία κάνει λόγο για σημαντική βελτίωση στην αλληλεπίδραση με βάση το κείμενο.

Η OpenAI έχει παρουσιάσει μερικές από τις δυνατότητες του GPT-4o στο blog της και επισημαίνει ότι έχει ενσωματώσει επιπλέον λειτουργίες ασφαλείας στην παραγωγή αποτελεσμάτων και στην αλληλεπίδραση με τη χρήση φωνής.

Όσοι επιλέγουν τη συνδρομητική υπηρεσία της εταιρείας θα έχουν λιγότερους περιορισμούς στον αριθμό των prompts που μπορούν να εισάγουν, καθώς και δυνατότητα πρόσβασης σε εξελιγμένες λειτουργίες βίντεο και φωνής. Στο μεταξύ, δίνουν και παίρνουν οι φήμες ότι η OpenAI ετοιμάζεται να δώσει τα χέρια για να "εισβάλει" στο iOS συνεργαζόμενη με την Apple, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι τελεσίδικο. Την Τρίτη, 15 Μαΐου, η Google αναμένεται να παρουσιάσει τις δικές της προόδους στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, άρα θα έχουμε νέα και από εκεί.

OPENAI,CHATGPT,ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home