Η Samsung Electronics παρουσίασε τη μεγαλύτερη τηλεόραση QLED 98 ιντσών

Deasy @ 07.07.2023
Η Samsung Electronics παρουσίασε τη μεγαλύτερη τηλεόραση QLED 98 ιντσών

Τη νέα τηλεόραση 98" QLED Q80C παρουσίασε στην Ευρώπη η Samsung, επεκτείνοντας τη σειρά premium τηλεοράσεων και παρέχοντας ακόμη περισσότερες εξατομικευμένες επιλογές για όλες τις ανάγκες σε εικόνα και design.

«Τα τελευταία χρόνια, έχουμε παρατηρήσει ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον των καταναλωτών για μεγαλύτερες οθόνες. Στη Samsung, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή ανώτερων προϊόντων που βελτιώνουν τη ζωή των καταναλωτών μας και ανταποκρίνονται στην εκάστοτε ανάγκη», δήλωσε ο Jose Barreiro-Lopez, Αντιπρόεδρος του Γραφείου Europe Visual Display της Samsung Ευρώπης.

«Αυτή η νέα προσθήκη μεγάλου μεγέθους στη σειρά QLED είναι ιδιαίτερα συναρπαστική, καθώς προσφέρει μια πιο καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας, δημιουργώντας την αίσθηση ότι βρίσκεστε στο σινεμά όταν παρακολουθείτε ταινίες, στο γήπεδο όταν βλέπετε αγώνες και στο πεδίο δράσης κατά τη διάρκεια του gaming. Στη Samsung «ανοίγουμε» τον κόσμο της ψυχαγωγίας, που τροφοδοτείται από πρωτοποριακή τεχνολογία και συμπληρώνεται με εκπληκτικές συνεργασίες για περιεχόμενο. Ζωντανεύουμε κάθε εμπειρία».

 

Φέρνοντας στην αγορά την τηλεόραση 98" QLED Q80C

Με την τηλεόραση Q80C, ο χρήστης βιώνει πλήρως τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης. Με κινητήριο μοχλό τον επεξεργαστή Neural Quantum 4K, η τηλεόραση χρησιμοποιεί την τεχνολογία AI Upscaling για να βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας ώστε να ταιριάζει στο μεγάλο μέγεθος οθόνης, ενισχύοντας το βάθος και την ευκρίνεια του περιεχομένου. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Quantum HDR+, η τηλεόραση παρέχει ανώτερη απόδοση μαύρου και φωτεινότητας, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν κάθε λεπτομέρεια καθαρά. Σε συνδυασμό με τον 100% χρωματικό όγκο της Quantum Dot, οι θεατές μπορούν να βλέπουν ακόμα και τις πιο φωτεινές σκηνές και να διακρίνουν τα χρώματα. Οι  οθόνες της Samsung έχουν ζωντανά, αυθεντικά χρώματα, όλα επικυρωμένα από την PANTONE, που δίνουν ζωή στην οθόνη. Οι χρήστες που περνούν ώρες μπροστά στην οθόνη απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους περιεχόμενο, προκειμένου να μειώσουν την καταπόνηση της όρασής τους, μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία EyeComfort Mode. Πρόκειται για μια ρύθμιση που έχει σχεδιαστεί για να ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα και τον τόνο της οθόνης με βάση έναν ενσωματωμένο αισθητήρα φωτός. Εάν οι θεατές παρακολουθούν τηλεόραση τη νύχτα, η λειτουργία EyeComfort Mode θα ενεργοποιήσει τη μείωση του επιπέδου μπλε φωτός, ώστε οι εικόνες να εμφανίζονται με πιο ζεστές αποχρώσεις για να είναι πιο άνετες για τα μάτια.

Ο σχεδιασμός SuperSlim της τηλεόρασης Q80C ταιριάζει άψογα στο σπίτι. Ο εντυπωσιακός, εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός της παρέχει ένα εξαιρετικά διαυγές παράθυρο για τη ψυχαγωγία των χρηστών. Ο κορυφαίος σε ποιότητα ήχος που παράγεται από την τηλεόραση ολοκληρώνει την καθηλωτική εμπειρία. Ενσωματωμένο στην Q80C, το Dolby Atmos παρέχει εξαιρετική ποιότητα ήχου, επιτρέποντας στους θεατές να αφεθούν στις αγαπημένες τους εκπομπές με μια τρισδιάστατη κινηματογραφική ηχητική εμπειρία. Το OTS (Object Tracking Sound) Lite της Samsung, αναβαθμισμένο από την τεχνολογία Q-Symphony για να φέρνει την τηλεόραση με το soundbar σε τέλεια αρμονία, επιτρέπει στους θεατές την εμπειρία έντονης δράσης στην οθόνη, γεγονός που σημαίνει ότι μπορούν να έχουν την απόλυτη premium 360° εμπειρία ήχου.

 

Όλο το αγαπημένο περιεχόμενο, σε ένα μέρος

Όλες οι τηλεοράσεις Samsung για το 2023 διαθέτουν το Samsung Smart Hub, ένα διαισθητικό περιβάλλον χρήστη που συγκεντρώνει απρόσκοπτα όλα τα μέσα ψυχαγωγίας. Τα παιχνίδια τρέχουν εξαιρετικά ομαλά χάρη στην τεχνολογία Motion Xcelrator Turbo+ που ενσωματώνει η τηλεόραση Q80C. Οι χρήστες μπορούν να παίξουν σαν πραγματικοί επαγγελματίες, αφού η τεχνολογία FreeSync Premium Pro παρέχει παιχνίδια σε HDR με ομαλή ποιότητα και χαμηλή καθυστέρηση. Αυτό επιτρέπει στους gamers να έχουν εξαιρετική εμπειρία όταν παίζουν παιχνίδια HDR, βλέπουν ταινίες ή άλλο περιεχόμενο.

Οι χρήστες που αγαπούν τις τηλεοπτικές εκπομπές μπορούν να παρακολουθήσουν διευρυμένο περιεχόμενο. Επιπλέον, η εφαρμογή Philips Hue Sync, μια συνεργασία που φέρνει έξυπνη και καθηλωτική ρύθμιση φωτισμού και συνεργάζεται απρόσκοπτα με το περιεχόμενο της οθόνης, προσθέτει ένα νέο επίπεδο ψυχαγωγίας.

Οι προ παραγγελίες της τηλεόρασης Samsung 98" Q80C ξεκινούν στις 10 Ιουλίου, ενώ το επίσημο λανάρισμα είναι στις 24 Ιουλίου, 2023, σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,SAMSUNG QLED TV,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home