Bewise: συμμετείχε στο διάλογο για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, την Κυβερνοασφάλεια και τις Έξυπνες Πόλεις κατά τη διάρκεια της Beyond Expo

Deasy @ 31.05.2023
Bewise: συμμετείχε στο διάλογο για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, την Κυβερνοασφάλεια και τις Έξυπνες Πόλεις κατά τη διάρκεια της Beyond Expo

Με μια πολυδιάστατη συμμετοχή ολοκλήρωσε την παρουσία της στην έκθεση Beyond Expo, από τις 24 έως 26 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, η Bewise.

Στο χώρο της Interworks Cloud φιλοξενήθηκε, μαζί με άλλους ειδικούς του κλάδου, μία παρουσίαση του CEO της Bewise, Μενέλαου Μακρυγιάννη, σχετικά με το πώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η κυβερνοασφάλεια αποτελούν τα βήματα για τις επιχειρήσεις προς την επόμενη μέρα τους ("How Digital Transformation and Cybersecurity brings businesses to their next day").

Επιπλέον, ο κος Μακρυγιάννης συμμετείχε σε συζήτηση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Beyond Expo και επικεντρώθηκε στην «Πόλη του Μέλλοντος: Ενέργεια, Υποδομές, Διαχείριση Αποβλήτων», τονίζοντας πως η τεχνολογία παίζει κρίσιμο ρόλο στη διαμόρφωση των πόλεων μας για ένα καλύτερο αύριο , φέρνοντας μάλιστα το παράδειγμα του eBerth Marine Allocation Platform, μίας νέας πλατφόρμας που αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της Bewsie με την NBS Network Business Solutions και είναι μία εφαρμογή ελλιμενισμού πλοίου που στόχο έχει όχι μόνο να συνδράμει στον τουρισμό και την οικονομία, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος.

«Πρόκειται για μια συναρπαστική στιγμή για εμάς, καθώς επιδεικνύουμε την τεχνογνωσία μας στον ψηφιακό μετασχηματισμό, την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και την εμπειρία μας από έργα στο κομμάτι των έξυπνων πόλεων σε ένα από τα πιο γνωστά τεχνολογικά γεγονότα», δήλωσε ο Μενέλαος Μακρυγιάννης. «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτή είναι μόνο η αρχή όσον αφορά τη γεφύρωση τεχνολογικών προόδων με λύσεις του πραγματικού κόσμου».

Η Bewise βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παροχής λύσεων αιχμής προσαρμοσμένες ειδικά στις ανάγκες των πελατών, διατηρώντας παράλληλα την ασφάλειά τους στον πυρήνα των στόχων της. Η αποστολή της εταιρείας είναι να βοηθήσει τους οργανισμούς να επιτύχουν τη μέγιστη παραγωγικότητα μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού, διασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία των δεδομένων τους.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα ως μία εταιρεία που εργάζεται προκειμένου να κάνει το όραμά της πραγματικότητα», προσθέτει ο κος Μακρυγιάννης. «Η δέσμευσή μας να βοηθήσουμε εταιρείες σε όλη την Ελλάδα να ξεκινήσουν το ψηφιακό τους ταξίδι δεν ήταν ποτέ ισχυρότερη».

Η καινοτομία και οι εξατομικευμένες λύσεις είναι το σήμα κατατεθέν της Bewise, η οποία με αξιοπιστία και ασφάλεια υλοποιεί πολλά έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού και CyberSecurity σε Ελλάδα, Κύπρο και Δυτική Ευρώπη (Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο και Ιταλία). 

Η Bewise είναι μια πολύπλευρη ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών πληροφορικής, που συνδυάζουν πολυετή τεχνική και επιχειρηματική εμπειρία. Προσφέρει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο λύσεων αιχμής στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, σχεδιασμένες για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν τις επιδόσεις τους, ενώ παράλληλα έχουν εξασφαλίζει την ασφάλεια των συστημάτων τους.

BEWISE,BEYOND 2023,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home