Το Youtube ετοιμάζεται να λανσάρει επί πληρωμή μαθήματα

Το Youtube ετοιμάζεται να λανσάρει επί πληρωμή μαθήματα

Το YouTube ετοιμάζεται να λανσάρει μια σειρά από νέες δυνατότητες για δημιουργούς και ιδρύματα που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

Σε σχετική ανακοίνωση που πραγματοποίησε, το YouTube ανέφερε ότι λανσάρει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο για εκπαιδευτικές εφαρμογές όπου αφαιρεί διαφημίσεις, εξωτερικούς συνδέσμους αλλά και προτάσεις. Έτσι, μπορούν πχ καθηγητές ή ομάδες φροντιστηρίων να ανεβάζουν εκπαιδευτικό υλικό, για να βοηθήσουν τους μαθητές, χωρίς την παρεμβολή των διαφημίσεων που ενδεχομένως να αποσπάσουν την προσοχή τους.  

Το YouTube ανακοίνωσε επίσης νέα εργαλεία για δημιουργούς εκπαιδευτικού περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων τρόπων χρέωσης των θεατών για τα βίντεό τους. Από την επόμενη χρονιά, ορισμένοι δημιουργοί θα μπορούν να πραγματοποιούν δωρεάν ή επί πληρωμή «μαθήματα», με playlist βίντεο που έχουν ρυθμιστεί για το κοινό. Εάν λοιπόν ένας θεατής αγοράσει ένα μάθημα, θα μπορεί να παρακολουθήσει το περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις.

Τέλος, η πλατφόρμα ανακοίνωσε και μια νέα δυνατότητα κουίζ που μπορούν να συμπεριλάβουν οι δημιουργοί στο κανάλι τους, η οποία σχετίζεται με το εκπαιδευτικό περιεχόμενο που δημιουργούν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει τα κουίζ σε έκδοση beta τους επόμενους μήνες, με τους δημιουργούς να έχουν πρόσβαση στη λειτουργία τον επόμενο χρόνο.

ΥOUTUBE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home