Εισιτήρια για συναυλίες από το Spotify

Εισιτήρια για συναυλίες από το Spotify

Έτοιμο να μπει σε μια συγγενική αγορά, πάντα στο χώρο της μουσικής είναι το Spotify, το οποίο ξεκινάει την παρουσία του στην πώληση εισιτηρίων για συναυλίες.

Για το σκοπό αυτό η πλατφόρμα λάνσαρε ήδη το site Spotify Tickets, το οποίο για την ώρα προσφέρει ένα περιορισμένο αριθμό συναυλιών, αποκλειστικά για events που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, για την απόκτηση εισιτηρίου από το Spotify Tickets θα πρέπει οι επισκέπτες του site να έχουν λογαριασμό στο Spotify, με το εισιτήριο να το παραλαμβάνουν από το χώρο της συναυλίας με την επίδειξη ταυτότητας. Όπως σημειώνεται, οι κάτοχοι εισιτηρίων από το Spotify απαγορεύεται να μεταπωλούν το εισιτήριό τους, με τη διαδικασία παραλαβής, όπως έχει οριστεί, να βοηθάει την αποτροπή τέτοιων περιπτώσεων. Σε ότι αφορά στις χρεώσεις, το Spotify θα έχει μια συγκεκριμένη προμήθεια πάνω στην τιμή του εισιτηρίου, όπως αυτή έχει οριστεί από το διοργανωτή του event.

Από την πλευρά του Spotify οι πρώτες τοποθετήσεις των στελεχών του για το συγκεκριμένο εγχείρημα ήταν πολύ προσεκτικές, σημειώνοντας ότι δεν μπορούν να κάνουν περαιτέρω σχόλια για τα μελλοντικά σχέδια αυτής της νέας υπηρεσίας.

SPOTIFY,SPOTIFY TICKETS,ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home