Το WhatsApp εμπλουτίζεται με νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες

Το WhatsApp εμπλουτίζεται με νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες

Νέα χαρακτηριστικά θα δούμε πολύ σύντομα στο WhatsApp, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης της πλατφόρμας. Αρχικά, μια αλλαγή είναι η αύξηση του ο διαθέσιμου χρόνου για τη διαγραφή ενός μηνύματος σε 48 ώρες. Αν δηλαδή επιθυμείς να διορθώσεις ή έχεις μετανιώσει για ένα μήνυμα που έστειλες, έχεις στη διάθεση σου περίπου 2 ημέρες για να το αλλάξεις.

Επιπλέον, αναμένεται να προστεθούν και λειτουργίες που αφορούν την ιδιωτικότητα όπως η απόκρυψη της κατάστασης του χρήστη, (αν είναι δηλαδή είναι ενεργός η όχι) από όλες τις επαφές του. Πρόκειται για κάτι που ξεκίνησε από τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά αφορούσε μόνο τους άγνωστους χρήστες κι όχι τις επαφές.

Μια ακόμη χρήσιμη λειτουργία είναι η επιλογή να αποχωρείς από μια ομαδική συνομιλία και να μην εμφανίζεται ειδοποίηση σε κανένα άλλο μέλος, αλλά και να μην επιτρέπεις τη δυνατότητα screenshot όταν στέλνεις αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα (view once).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι παραπάνω αλλαγές θα είναι άμεσα διαθέσιμες σε κάθε χρήστη, με εξαίρεση την τελευταία που αφορά τα screenshots, η οποία βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο.

WHATSAPP,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home