Κάνει πίσω ο Musk, δεν αγοράζει το Twitter

Deasy @ 09.07.2022
Κάνει πίσω ο Musk, δεν αγοράζει το Twitter

Την πρόθεσή του να υπαναχωρήσει από τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter έναντι 44 δισ. δολαρίων εξέφρασε ο Elon Musk, μέσω έγγραφης δήλωσης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.

Ο Musk υποστηρίζει πως η εταιρεία δεν εκπλήρωσε τους όρους της μεταξύ τους συμφωνίας, σχετικά με τον αριθμό των ψεύτικων λογαριασμών που βρίσκονται σε λειτουργία στην πλατφόρμα.

Αν και η μετοχή του Twitter έπεσε κατά 8% στις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης λίγιοι, μάλλον, εκπλήσσονται από αυτή την εξέλιξη.

Ο Musk είχε εκφράσει αρκετές φορές τη δυσαρέσκειά του για τον αριθμό των ψεύτικων λογαριασμών που υπάρχουν στο Twitter και είχε αμφισβητησει την εκτίμηση της εταιρείας σύμφωνα με την οποία ο αριθμός των συγκεκριμένων λογαριασμών και των bots δεν ξεπερνά το 5% του συνολου.

Εφοσον ο Musk δεν αλλάξει γνώμη μέσα στο Σαββατοκύριακο και δεν αγοράσει τελικά την εταιρεία, το βέβαιο είναι πως θα ξεσπάσει μία έντονη νομική μάχη. Το προσύμφωνο για την εξαγορά προβλέπει την καταβολή ρήτρας ενός δισ. δολαρίων στην περίπτωση που μία από τις δύο πλευρές υπαναχωρήσει.

TWITTER,ELON MUSK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home