Η Micron κατασκεύασε κάρτα μνήμης 1,5 ΤΒ!

Η Micron κατασκεύασε κάρτα μνήμης 1,5 ΤΒ!

Κάρτα microSD χωρητικότητας 1, 5 ΤΒ δημιούργησε η Micron, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ. Η κάρτα με την ονομασία i400 διαθέτει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα παγκοσμίως και προορίζεται για χρήση σε συστήματα καμερών παρακολούθησης

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εταιρεία, η κάρτα μπορεί να αποθηκεύσει αρχεία χωρητικότητας 1.5TB για περίπου τέσσερις μήνες, ώστε να μην απαιτείται η συνεχής μεταφόρτωση υλικού στο cloud. Απευθύνεται κυρίως σε μικρές επιχειρήσεις αλλά και επιχειρήσεις με εργαζόμενους σε τοποθεσίες που δεν είναι εφικτή η διαρκής σύνδεση στο διαδίκτυο όπως πχ φορτηγά πλοία κτλ. Έτσι, μέσω της νέας κάρτας microSD θα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε σημαντικά αρχεία ανά πάσα στιγμή, περιορίζοντας τη μεταφόρτωση υλικού στο cloud.

Ακόμη, η κάρτα i400 microSD μπορεί να αντέξει συνεχή, 24ωρη εγγραφή καθημερινά για πέντε συνεχόμενα χρόνια! Η Micron αναφέρει χαρακτηριστικά ότι σε αντίθεση με άλλες microSD κάρτες, η i400 μπορεί να εκτελέσει ταυτόχρονα εγγραφή βίντεο 4K μαζί με έως οκτώ εργασίες τεχνητής νοημοσύνης ανά δευτερόλεπτο, όπως αναγνώριση πινακίδων ή προσώπων.

Όσον αφορά την τιμή, παρόλο που δεν έχουμε ακόμα κάποια στοιχεία, είναι βέβαιο πως θα είναι υψηλή, λόγω των προηγμένων δυνατοτήτων που προσφέρει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί πως σήμερα οι κάρτες χωρητικότητας 1TB κυμαίνονται γύρω στα 200 ευρώ.

 

MICRON,ΚΑΡΤΕΣ ΜΝΗΜΗΣ,MICRO SD,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home