Κόστος προμίσθωσης επιβάλει το Beat

Deasy @ 15.06.2022
Κόστος προμίσθωσης επιβάλει το Beat

Σε μια κίνηση που σίγουρα θα δυσαρεστήσει τους χρήστες της εφαρμογής, αλλά θα ευχαριστήσει τους συνεργαζόμενους οδηγούς προχωράει το Beat, επιβάλλοντας από αύριο κόστος προμίσθωσης σε όλες τις κλήσεις ταξί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το κόστος προμίσθωσης θα κυμαίνεται από 1,92 έως 2 ευρώ και έχει ως στόχο να ενισχύσει το εισόδημα των οδηγών, επιτρέποντας ταυτόχρονα στο Beat να εξυπηρετήσει περισσότερους πελάτες.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια κίνηση που αλλάζει εντελώς το μοντέλο λειτουργίας του Beat, καθώς μέχρι σήμερα η κλήση ταξί μέσω της εφαρμογής ήταν εντελώς δωρεάν για τον χρήστη (οι κλήσεις, όχι οι διαδρομές). Με την αλλαγή αυτή, το κόστος προμίσθωσης θα επιβαρύνει το τελικό κόστος του χρήστη με την ολοκλήρωση μιας διαδρομής μέσω Beat.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η ζήτηση για υπηρεσίες ταξί έχει αυξηθεί κατά 61% σε σχέση με το 2019, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο για τους οδηγούς ταξί να ανταποκριθούν. «Το υψηλό πλέον κόστος λειτουργίας ενός ταξί σε συνδυασμό με μια από τις χαμηλότερες τιμές ταξί στην Ευρώπη και τη συνειδητή επιλογή του ΒΕΑΤ να αποδίδει φόρους στο ελληνικό κράτος και όχι στο εξωτερικό, καθιστούν αναγκαία μια αλλαγή».

Η ανακοίνωση καταλήγει αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για «τυχόν αναπροσαρμογές εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο ή το επιβάλλουν τυχόν νέες ρυθμιστικές αποφάσεις για το κόστος υπηρεσιών ταξί».

THE BEAT APP,ΤΑΞΙ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home