Το Netflix Gaming εμπλουτίζεται με 4 ακόμη παιχνίδια

Το Netflix Gaming εμπλουτίζεται με 4 ακόμη παιχνίδια

Το Netflix προσθέτει 4 νέα παιχνίδια στην κατηγορία Netflix Gaming για ακόμη πιο πλούσιο περιεχόμενο. Οι 3 προσθήκες είναι ήδη διαθέσιμες για τους συνδρομητές ενώ η 4η αναμένεται στις 31 Μαΐου 2022.

Αναλυτικότερα, οι νέες αφίξεις είναι τα Dragon Up της East Side Games, το Moonlighter της 11 Bit Studios και το Townsmen - A Kingdom Rebuilt της HandyGames. Το πρώτο είναι ουσιαστικά ένα casual game που ο παίκτης συλλέγει σπάνιους δράκους, ενώ το Moonlighter θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα RPG παιχνίδι περιπέτειας, όπου οι παίκτες διαχειρίζονται ένα κατάστημα σε ένα ειδυλλιακό χωριό.

Σε διαφορετικό κλίμα, το Townsmen αποτελεί ένα town builder παιχνίδι στρατηγικής, στο οποίο κάθε παίκτης χτίζει τη δική του μεσαιωνική πόλη. Τέλος, η τελευταία προσθήκη, το Exploding Kittens είναι ένα κλασικό παιχνίδι καρτών, στο οποίο οι παίκτες τραβούν κάρτες με στόχο να αποφύγουν το Exploding Kitten.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πλέον το Netflix gaming προσφέρει πρόσβαση σε 22 παιχνίδια που μπορείτε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν σε κάθε συσκευή.

NETFLIX GAMING,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,NETFLIX,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home