Τwitter: βάζει τέλος στους 160 χαρακτήρες;

Τwitter: βάζει τέλος στους 160 χαρακτήρες;

Μια τεράστια αλλαγή στην πλατφόρμα του Twitter και στον τρόπο με τον οποίο έχουν την ευχέρεια να εκφράζονται οι χρήστες φέρεται να ετοιμάζει η εταιρεία. Ειδικότερα, η πλατφόρμα μοιάζει, με βάση τα δημοσιεύματα από μεγάλα αμερικανικά Μέσα, να βάζει τέλος στον περιορισμό των 160 χαρακτήρων, που αποτελούσε για όλα τα χρόνια λειτουργίας του Twitter το σήμα-κατατεθέν της πλατφόρμας. Αν και εφόσον συμβεί αυτό θα αλλάξει σε ένα μεγάλο βαθμό η μορφή της πλατφόρμας.

Τα νέα έρχονται από το Engadget, σύμφωνε με το οποίο, βρίσκεται στα σκαριά μια νέα λειτουργία όπου θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τις σκέψεις τους με τη μορφή ενός άρθρου.Το εν λόγω χαρακτηριστικό αποκαλύφθηκε από τη γνωστή ερευνήτρια εφαρμογών Manchun Wong, η οποία δημοσίευσε screenshots από τις δοκιμές. Το Twitter Article ή Twitter Note όπως αναμένεται να ονομαστεί θα επιτρέπει στο χρήστη τη σύνταξη ενός πλήρους κειμένου με δυνατότητα ενσωμάτωσης έως και 4 φωτογραφιών. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο θα μοιάζει αρκετά με αυτά που προσφέρει το Facebook και θα βοηθήσει σημαντικά όσους ασχολούνται με τη κειμενογραφία για όλους τους σκοπούς, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να προωθούν τη δουλειά τους.

Βέβαια, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν θα είναι φτάσει σε ευρεία κυκλοφορία ή θα είναι διαθέσιμο μόνο στους συνδρομητές του Twitter Blue.

TWITTER,TWITTER ARTICLE,TWITTER NOTE,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home