Ο Ίλον Μασκ θέλει να αγοράσει το Twitter

Ο Ίλον Μασκ θέλει να αγοράσει το Twitter

Πρόταση για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών του Twitter κατέθεσε ο Ίλον Μασκ λίγες μόλις ημέρες από την απόκτηση ποσοστού της τάξης του 9% στο κοινωνικό δίκτυο.

Ο επιχειρηματίας που είναι γνωστός για την Tesla και την SpaceX υποστηρίζει πως θα απελευθερώσει την πραγματική δύναμη του Twitter, βγάζοντας τη μετοχή του Twitter από το ταμπλό της Wall Street και προχωρώντας στις αλλαγές που σκέφτεται ο ίδιος για την πλατφόρμα. Μάλιστα, το ύφος των δηλώσεών του ήταν τέτοιο που είναι φανερό ότι τον χωρίζει μια τεράστια απόσταση με το διοικητικό συμβούλιο του Twitter.

Η πρότασή του προβλέπει την εξαγορά του Twitter έναντι 54,2 δολάρια ανά μετοχή και ανεβάζει την αποτίμηση της εταιρείας στα 43 δισ. δολάρια. Η προσφερόμενη τιμή είναι 54% ψηλότερη από την προηγούμενη εκείνης κατά την οποία ο εκκεντρικός, αμφιλεγόμενος, ενθουσιώδης, απρόβλεπτος, ευφυής (χρησιμοποιήστε όποια επίθετα θέλετε) επιχειρηματίας ξεκίνησε να επενδύει στο Twitter.

Στις δηλώσεις του ο Ίλον Μασκ χαρακτήρισε την πρότασή του τελική, ενώ σημείωσε ότι σε περίπτωση αρνητικής απάντησης θα πρέπει να επανεξετάσει τη στάση του ως μέτοχος της εταιρείας.

TWITTER,ELON MUSK,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home