Τώρα θα μπορείς να διορθώσεις τα tweets σου!

Τώρα θα μπορείς να διορθώσεις τα tweets σου!

Δύο είναι οι λειτουργίες που ζητούν περισσότεροι χρήστες από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα. Ενα dislike στο Facebook και τη δυνατότητα επεξεργασίας ενός tweet μετά τη δημοσίευσή του. Για το πρώτο θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετό καιρό ίσως και για πάντα. Για το δεύτερο όμως κάτι γίνεται, καθώς το Twitter ανακοίνωσε πως (ναι!) θα μπορείς να κάνεις edit ένα tweet σου μετά τη δημοσίευσή του.

 

Το θέμα επανέφερε ο Elon Musk που εδώ και λίγα 24ωρα είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος του Twitter, αλλά σύμφωνα με τους μηχανικούς της εταιρείας, η είσοδος του αμφιλεγόμενου επιχειρηματία δεν έχει παίξει ρόλο στην εισαγωγή της συγκεκριμένης δυνατότητας.

"Τώρα που όλοι ρωτούν. Ναι, εδώ και ένα χρόνο εργαζόμαστε πάνω σε μια λειτουργία επεξεργασίας. Οχι, πήραμε την ιδέα από ένα γκάλοπ" σχολιάζει το TwitterComms, αναφερόμενο στο poll που "έτρεξε" ο Elon Musk. Ποιο poll; Αυτό εδώ:

 

Αρχικά θα έχουν τη δυνατότητα επεξεργασίας οι πιστοποιημένοι λογαριασμοί με το γαλάζιο σήμα, δηλαδή οι διασημότητες που χρησιμοποιούν το Twitter. Η λειτουργία θα ενεργοποιηθεί τους επόμενους μήνες και αν δεν ανήκετε στη σχετικώς μικρή οικογένεια των σελέμπριτι μάλλον θα χρειαστεί να δείξετε (όπως και εμείς οι πλεμπαίοι) λίγη υπομονή.

TWITTER,ELON MUSK,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home