Με κάθε Mac, δώρο εκτυπωτής HP με υποστήριξη AirPrint

Τριπλά κερδισμένοι είναι όσοι επιλέξουν το iStorm για να αγοράσουν το νέο τους υπολογιστή Mac, από τις 11 έως τις 30 Απριλίου.

Deasy @ 11.04.2011
Με κάθε Mac, δώρο εκτυπωτής HP με υποστήριξη AirPrint

Στο iStorm, με κάθε Mac, την εορταστική περίοδο του Πάσχα (για 20 περίπου μέρες), δίνεται δώρο ένα ασύρματο  πολυμηχάνημα  HP με υποστήριξη AirPrint. Το HP Photosmart e-All-in-One Β110 λειτουργεί ως εκτυπωτής, σαρωτής και φωτοαντιγραφικό και είναι ιδανικό για  εκτύπωση φωτογραφιών ποιότητας εργαστηρίου. Τυπώνει ασύρματα από τον Mac, χάρη στο HP ePrint, τυπώνει από παντού ακόμα και από την άλλη άκρη του κόσμου,  ενώ καθώς υποστηρίζει την τεχνολογία AirPrint τυπώνει απευθείας και ασύρματα ακόμα και από το iPhone, το iPad και το iPod touch.

Τέλος με την αγορά κάθε Mac, παρέχεται μία ώρα Δωρεάν εκπαίδευση, από  την ομάδα ειδικών, που δίνουν συμβουλές , ιδέες και καθοδήγηση, εξασφαλίζοντας την άμεση εξοικείωση των νέων χρηστών  με τον καινούριο τους Mac και τη σουίτα εφαρμογών iLife ’11.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι το iStorm είναι το μοναδικό σημείο στην Αθήνα, που παρέχεται η δυνατότητα υψηλού επιπέδου Δωρεάν Εκπαίδευσης στα προϊόντα της Apple.

ISTORM,HEWLETT-PACKARD,MAC,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home