Προετοιμάζεται για ρεκόρ Guinness το Kinect

Deasy @ 08.04.2011
Προετοιμάζεται για ρεκόρ Guinness το Kinect

Για προθέρμανση φορέστε από σήμερα τις αθλητικές φόρμες σας και αρχίστε το ζέσταμα. Μερικά σπριντ, διατάσεις αλλά και αποθεραπεία ώστε η 23η Απριλίου να σας βρει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Το Xbox LIVE θέλει να γράψει μαζί σας ιστορία καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ, καθώς το Σάββατο 23 Απριλίου,  θα επιχειρήσει να ενώσει όλο τον κόσμο και να «σπάσει» το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness στο «μεγαλύτερο διαδικτυακό αγώνα ταχύτητας των 100 μέτρων», μέσω του Kinect Sports και του Xbox LIVE.

Για να λάβετε μέρος στο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness, θα πρέπει να συνδεθείτε με το Xbox LIVE και τα χιλιάδες άλλα μέλη του, το Σάββατο 23 Απριλίου στις 8 το βράδυ (λίγο δύσκολο βέβαια για την Ελλάδα, καθώς είναι το Μεγάλο Σάββατο).

Κάθε δρομέας θα κερδίσει για τη συμμετοχή αυτή ένα αποκλειστικό Xbox Guinness World Record μπλουζάκι T-shirt για το Avatar του, ενώ για τους νικητές (αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα) σίγουρα θα έχει γίνει κάποια πρόβλεψη από τη Microsoft και το Kinect.

Το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness είναι ένα μόνο από τα διασκεδαστικά γεγονότα, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο ενός  Σαββατοκύριακου δωρεάν διασκέδασης στο Xbox LIVE, όπου κάθε μέλος του LIVE θα έχει πρόσβαση στο Gold LIVE, που περιλαμβάνει δυνατότητα παιχνιδιού με πολλούς παίκτες.

To Xbox Nations, το δωρεάν LIVE πενθήμερο θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 21η Απριλίου έως τη Δευτέρα 25η Απριλίου. Για αυτές τις ημέρες, έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την εμπειρία του Xbox LIVE δωρεάν και να εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις για αγορά  περιεχομένου που θα είναι διαθέσιμές κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

KINECT,MICROSOFT XBOX,GUINNESS,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home