Μικρότερης διάρκειας η φετινή CES

Μικρότερης διάρκειας η φετινή CES

Στην απόφαση να μειωθεί η διάρκεια της έκθεσης κατά μία ημέρα προχώρησαν οι διοργανωτές της CES στο Λας Βέγκας, η οποία ανοίγει τις πύλες της αύριο.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της CTA (Consumer Technology Association) σημειώνει ότι η κίνηση αυτή αποτελεί ένα πρόσθετο μέτρο ασφάλειας στα τρέχοντα πρωτόκολλα υγείας που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για τη CES.

Η μεγάλη έκθεση τους Λας Βέγκας, που θα αποτελέσει και το πρώτο μεγάλο event τεχνολογίας που πραγματοποιείται μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, έχει ήδη σημαντικές πληγές από τη μεγάλη διασπορά της μετάλλαξης Όμικρον τους τελευταίους μήνες. Ήδη μεγάλα ονόματα, όπως η Lenovo, η Google, η Microsoft, η Amazon, η AMD, αλλά και πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες (General Motors, BMW, Mercedes) έχουν αποσύρει τη συμμετοχή τους από τους εκθεσιακούς χώρους του Λας Βέγκας, υποβιβάζοντας την παρουσία τους μόνο στο online περιβάλλον.

Παρά τις σημαντικές απουσίες η έκθεση ανοίγει αύριο τις πύλες της, ημέρα κατά την οποία θα έχουμε σημαντικές ανακοινώσεις από εταιρείες τεχνολογίας και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου. Σίγουρα η διοργάνωσή της αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τον κλάδο των εκθέσεων, ο οποίος έχει πληγεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι σε λιγότερο από δύο μήνες ακολουθεί το Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, το οποίο ήταν και το πρώτο μεγάλο event που ακυρώθηκε στο αρχικό ξέσπασμα της πανδημίας πριν δύο χρόνια.

CES 2022,ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home