Πλησιάζει η είσοδος της Volton στην κινητή τηλεφωνία

Deasy @ 20.12.2021
Πλησιάζει η είσοδος της Volton στην κινητή τηλεφωνία

Πολύ κοντά στην είσοδό της στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας ως MVNO φέρεται να είναι η Volton, δέκα μήνες περίπου μετά την εκδήλωση του ενδιαφέροντός της να μπει στις τηλεπικοινωνίες.

Ειδικότερα, η Volton εμφανίζεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με έναν από τους τρεις τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της ελληνικής αγοράς για τη μίσθωση δικτύου κινητής τηλεφωνίας, μια συμφωνία που όταν ολοκληρωθεί θα της δώσει την ευκαιρία να λειτουργήσει ως εικονικός πάροχος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διαμεσολάβηση της ΕΕΤΤ που ζήτησε η Volton τον προηγούμενο Οκτώβριο απέδωσε καρπούς, διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις για μια συμφέρουσα εμπορική συμφωνία.

Η είσοδος της Volton θα πραγματοποιηθεί μέσω της συνδεδεμένης εταιρείας Cell Mobile και σίγουρα αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς θα είναι ο πρώτος εικονικός πάροχος που θα λειτουργήσει μετά την Cyta Hellas, η οποία το 2018 εξαγοράστηκε από την Vodafone Ελλάδας. Ανάλογα σχέδια με τη Volton είχε και η Nova (λανσάροντας και πιλοτικό πρόγραμμα), τα οποία όμως εγκαταλείφθηκαν μετά την εξαγορά της ίδιας αλλά και της Wind από τον όμιλο United Group.

Υπενθυμίζεται ότι η Volton στις 9 Φεβρουαρίου είχε κάνει επίσημα γνωστή την πρόθεσή της να μπει στις τηλεπικοινωνίες, εμπλουτίζοντας «το χαρτοφυλάκιό της με υπηρεσίες κινητής/σταθερής τηλεφωνίας και internet, μέσα από το μοντέλο MVNO (Mobile Virtual Network Operator).»

VOLTON,ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ,MVNO,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home