Η αγορά των κρυπτονομισμάτων έχασε 100 δισεκατομμύρια σε 24 ώρες

Η αγορά των κρυπτονομισμάτων έχασε 100 δισεκατομμύρια σε 24 ώρες

Δύσκολη η χθεσινή ημέρα για τους φίλους των κρυπτονομισμάτων και τα ίδια τα νομίσματα, με την αγορά να δέχεται ισχυρές πιέσεις και να χάνει στο σύνολό της σχεδόν 100 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το πιο γνωστό Bitcoin έχασε πάνω από το 6,5% της αξίας του υποχωρώντας και πάλι (μετά τις 22 Ιουνίου) κάτω από τα 30.000 δολάρια, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα φαινόμενο ντόμινο που εξαπλώθηκε ακόμα πιο έντονα και στα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα. Ειδικότερα, το Ether έχασε πάνω από το 9% της αξίας του, ενώ για το XPR οι απώλειες πλησίασαν το 10% και για το Litecoin ξεπέρασαν το 11%.

Στη βουτιά των κρυπτονομισμάτων συνετέλεσαν σίγουρα οι δυσμενείς ειδήσεις των τελευταίων ημερών. Μεταξύ άλλων, στη διάρκεια των τελευταίων 24ώρων ο δημιουργός του Dofecoin εξαπέλυσε ένα δριμύ κατηγορώ κατά των κρυπτονομισμάτων, ενώ ο συν-δημιουργός του Ethereum δήλωσε ότι η ανασφάλεια των κρυπτονομισμάτων τον οδήγησε στην απόφαση να εγκαταλείψει την αγορά. Πάντως, η πτωτική χθεσινή πορεία των crypto δεν είναι και ανεξάρτητη της γενικά κακής μέρας της χρηματιστηριακής αγοράς, με τους αναλυτές να σημειώνουν ότι οι επενδυτές ξεπούλησαν υψηλού ρίσκου τοποθετήσεις, με το βιομηχανικό δείκτη του Dow Jones να έχει τη χειρότερη μέρα του από τον Οκτώβριο του 2020. Οι επενδυτές, όπως δηλώνουν οι αναλυτές, αρχίζουν να ανησυχούν για το επίπεδο της οικονομικής ανάκαμψης, με αποτέλεσμα να εγκαταλείπουν τα περιουσιακά στοιχεία υψηλού ρίσκου. Σ’ αυτά συγκαταλέγονται και τα κρυπτονομίσματα, μετά τα σημάδια αδυναμίας που έχει δείξει η αγορά το προηγούμενο διάστημα.

ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ,Bitcoin,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home