Με Qualcomm Snapdragon 888 Plus η σειρά Honor Magic3

Με Qualcomm Snapdragon 888 Plus η σειρά Honor Magic3

Η επιστροφή στην κανονικότητα για την Honor ως ανεξάρτητη εταιρεία συνεχίζεται απρόσκοπτα. Έτσι, μερικές μέρες μετά την είδηση ότι επιστρέφει στο Android οικοσύστημα και την παρουσίαση της σειράς Honor 50, η κινεζική εταιρεία κάνει ένα ακόμα βήμα, αποτελώντας μία από τις πρώτες εταιρείες που θα «υιοθετήσουν» το νέο επεξεργαστή Snapdragon 888 Plus Mobile Platform, που ανακοίνωσε σήμερα η Qualcomm.

Σχολιάζοντας την είδηση η πρόεδρος ανάπτυξης προϊόντων της Honor σημείωσε ότι τα χαρακτηριστικά του Snapdragon 888 Plus «το καθιστούν ιδανικό για τη νέα σειρά Honor Magic3, εξασφαλίζοντας την ευχέρεια στην κινεζική εταιρεία να δημιουργήσει μια σειρά smartphones, που θα ικανοποιεί τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών χρηστών».

Η νέα συνεργασία με την Qualcomm αποτελεί συνέχεια της σύμπραξης των δύο εταιρειών, η οποία ξεκίνησε με τη σειρά Honor 50, τα πρώτα smartphones με την πλατφόρμα Snapdragon 778G για mobile συσκευές. Μια σειρά η κυκλοφορία της οποίας στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όμως στην κινεζική έχει ήδη ανάψει το πράσινο φως για τη διαδικασία προ-παραγγελιών, η οποία ξεκίνησε εντυπωσιακά. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ένα μόλις λεπτό η σειρά Honor 50 κατάφερε online προ-παραγγελίες αξίας 65 εκατομμυρίων ευρώ.

SMARTPHONES,QUALCOMM,HONOR MAGIC3,HONOR,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home