Τα «Φιλαράκια» έρχονται στο Vodafone TV

Deasy @ 28.05.2021
Τα «Φιλαράκια» έρχονται στο Vodafone TV

Από το Vodafone TV και μέσω της συνεργασίας της με το μεγάλο κινηματογραφικό στούντιο HBO θα μεταδοθεί στην Ελλάδα το ειδικό και πολυαναμενόμενο επεισόδιο «FRIENDS: THE REUNION», με την επανένωση όλων των χαρακτήρων της επιτυχημένης σειράς «Τα φιλαράκια».

Πρώτη προβολή αύριο Σάββατο στις 9 το βράδυ, με το επεισόδιο να περνάει αμέσως μετά στον on demand κατάλογο του Vodafone TV.

Τα «Φιλαράκια», δηλαδή οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer, επιστρέφουν στο αρχικό πλατό της εμβληματικής κωμικής σειράς, “Stage 24”, στα στούντιο της Warner Bros στο Burbank για να γιορτάσουν οι ίδιοι την πολυαγαπημένη σειρά χωρίς σενάριο.

Στο FRIENDS: THE REUNION θα εμφανιστεί μια σειρά από ειδικούς καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων των David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon και Malala Yousafzai.

Ο Ben Winston σκηνοθέτησε το ξεχωριστό αυτό αφιέρωμα και το συμπαρήγαγε μαζί με τους εκτελεστικούς παραγωγούς των “Friends”, Kevin Bright, Marta Kauffman και David Crane. Το αφιέρωμα δημιουργήθηκε από τη Warner Bros. Unscripted Television σε συνεργασία με την Warner Horizon, την Fulwell 73 Productions και την Bright / Kauffman / Crane Productions. Οι Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry και Schwimmer ήταν εκτελεστικοί διευθυντές, ενώ οι Emma Conway, James Longman και Stacey Thomas-Muir συμπαραγωγοί.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home