Επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στο Internet

Επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στο Internet

Με ένα μάλλον παραδοσιακό website και όχι με μια social media πλατφόρμα, όπως είχε υποσχεθεί επαναξεκίνησε η διαδικτυακή παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ.

Η παρουσία του τέως Αμερικανού προέδρου στο Internet είχε διακοπεί αμέσως μετά τα γεγονότα στο Καπιτώλιο στις αρχές Ιανουαρίου, με τα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, το ένα μετά το άλλο, να αποκλείουν τους λογαριασμούς του. Τότε, ο Ντόναλντ Τραμπ, είχε υποσχεθεί ότι θα επέστρεφε με μια δική του λύση, που θα του επέτρεπε να «συνομιλεί» διαδικτυακά με το κοινό του.

Η πλατφόρμα τελικά που επιλέχθηκε είναι ένα website με τίτλο “From the desk of Donald J. Trump”, που λειτουργεί ως πλατφόρμα διαμοιρασμού των ανακοινώσεων και της δραστηριότητας του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ. Η συμμετοχή των χρηστών περιλαμβάνει τη δυνατότητα ανάρτησης σχολίων αλλά και την επιλογή διαμοιρασμού στα γνωστά social media.

Υπενθυμίζεται ότι οι συγκεκριμένες πλατφόρμες έχουν ακολουθήσει μια λίγο διαφορετική πολιτική για τον αποκλεισμό του Ντόναλντ Τραμπ. Την πιο σκληρή στάση έχει το Twitter, με μόνιμο αποκλεισμό του Ντόναλτ Τραμπ, ενώ το Facebook είχε πει ότι θα επανεξέταζε την παρουσία του μετά από έξι μήνες. Τέλος, το YouTube είχε αναφέρει ότι θα επαναφέρει το λογαριασμό όταν θεωρήσει ότι έχει μειωθεί η απειλή βίας.

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home