Η EY Ελλάδος αποκτά το συμβουλευτικό τμήμα της Convert Group

Επέκταση σε λύσεις και υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Deasy @ 18.01.2021
Η EY Ελλάδος αποκτά το συμβουλευτικό τμήμα της Convert Group
H ομάδα της Convert Group σε παλαιότερη φωτογραφία της.

Τη συμφωνία για την απόκτηση από την EY Ελλάδος του συμβουλευτικού τμήματος της Convert Group ανακοίνωσαν σήμερα οι δύο εταιρείες, μία συμφωνία που δίνει την ευχέρεια στην πρώτη να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της σε λύσεις και υπηρεσίες του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η συμφωνία φέρνει στην ΕΥ Ελλάδος μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα συμβούλων που στη διαδρομή της στην Convert Group έχει αποδείξει τις δεξιότητές της και την εμπειρία της στο πεδίο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Κατά συνέπεια, η EY Ελλάδος αποκτά επιπλέον εξειδίκευση και τεχνογνωσία σε λύσεις και υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου, επεκτείνοντας τις ήδη προσφερόμενες συμβουλευτικές της υπηρεσίες, μεταξύ άλλων σε τομείς, όπως:

- Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce consulting) και omni-channel consulting

- Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη στρατηγική e-commerce, καθώς και τον μετασχηματισμό που προκύπτει

- Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες Data & Analytics για το ηλεκτρονικό εμπόριο

- Οι υπηρεσίες επαγγελματικής εκπαίδευσης σε θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου

Με τον τρόπο αυτό, η EY θεμελιώνει περαιτέρω την ηγετική της θέση στις συμβουλευτικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Με τη σειρά της, η συμφωνία αυτή προσφέρει στην Convert Group τη δυνατότητα και τους πόρους να αφοσιωθεί στο όραμά της και να ηγηθεί με την καινοτόμο πλατφόρμα της “eRetail Suite” στο παγκόσμιο ηλεκτρονικό εμπόριο. Παράλληλα, η Convert Group συνεχίζει την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών Data & Analytics καταναλωτικών αγαθών και φαρμάκων, μέσα από τις πλατφόρμες της eRetail Audit” και “eRetail Content”, οι οποίες έχουν κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση μέσα από σημαντικές συνεργασίες με μεγάλα brands σε περισσότερες από 10 χώρες.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home