Εντυπωσιακή αύξηση στα downloads του Signal

Εντυπωσιακή αύξηση στα downloads του Signal

Περισσότεροι από 810.000 χρήστες κατέβασαν την προηγούμενη Κυριακή το Signal, το app που γνωρίζει εντυπωσιακή ανάπτυξη τις τελευταίες ημέρες, καθώς ένας μεγάλος αριθμός χρηστών αναζητά εναλλακτικές επικοινωνίας, μετά τις αλλαγές στους όρους χρήσης του WhatsApp.

Σύμφωνα με την εταιρεία ανάλυσης Apptopia, σε σχέση με την προηγούμενη Τετάρτη, όταν και έγιναν γνωστές οι αλλαγές στο WhatsApp, τα downloads του Signal έχουν αυξηθεί κατά 18 φορές. Μάλιστα, η συγκεκριμένη εφαρμογή δείχνει να πλησιάζει σταδιακά τον ημερήσιο αριθμό downloads του WhatsApp, που ακολουθούν αντίστροφη πορεία και την προηγούμενη Κυριακή μειώθηκαν στα 1,2 εκατομμύρια, επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία της Apptopia.

To φαινόμενο της εκρηκτικής αύξησης της δημοτικότητας του Signal φαίνεται ότι είναι πιο έντονο στις ΗΠΑ, όπου η συγκεκριμένη εφαρμογή καταλαμβάνει την πρώτη θέση στα downloads είτε από το App Store της Apple είτε από το Play Store της Google. Θεαματική άνοδο γνωρίζει και το Telegram, μία ακόμα εφαρμογή που είδε να κερδίζει έδαφος από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ειδικότερα, με βάση τα στοιχεία της Apptopia χθες το Τοπ10 των εφαρμογών στις ΗΠΑ είχε διαμορφωθεί ως εξής (σύγκριση με το αντίστοιχο Toπ10 στις 6 Ιανουαρίου):

Τοπ10 App Store
11 Ιανουαρίου
Τοπ10 App Store
6 Ιανουαρίου
Τοπ10 Google Play
11 Ιανουαρίου
Τοπ10 Google Play
6 Ιανουαρίου
Signal Project Makeover Signal Sushi Roll 3D
Telegram Zoom Telegram Red Imposter
TikTok TikTok Parlor Project Makeover
YouTube YouTube DuckDuckGo discovery+
Zoom Instagram MeWe Among Us
MeWe Network Facebook Red Imposter Stacky Dash
Instagram Gmail Sushi Roll 3D Hit Master 3D
Snapchat Messenger CloutHub Zoom
Facebook Snapchat TikTok TikTok
DuckDuckGo Amazon Shopping Among Us Disney+

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την προηγούμενη Κυριακή το Signal έκανε γνωστό ότι προσθέτει νέους servers προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη χρήση, η οποία μέχρι πρόσφατα περιοριζόταν κυρίως μεταξύ δημοσιογράφων αλλά και υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

SIGNAL,TELEGRAM,WHATSAPP,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home