Τεκίλα από την Tesla!

Viva...

Τεκίλα από την Tesla!
Ναι, αυτό που βλέπεις είναι ένα μπουκάλι τεκίλα.

Ο δεύτερος κύκλος του lockdown είναι προ των πυλών και μάλλον δεν θα προλάβεις να το απολαύσεις εγκαίρως, αλλά αν τη βγάλουμε καθαρή και θελήσουμε να πούμε ένα «μπράβο» στον εαυτό μας, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα δώρα που θα μας κάναμε.

Βεβαίως, θα πεις, η αυτοκινητοβιομηχανία φροντίζει να κρατάει αποστάσεις ασφαλείας από το αλκοόλ και θα συμφωνήσουμε μαζί σου, όμως η Tesla δεν είναι μια συνηθισμένη αυτοκινητοβιομηχανία και ο Elon Musk έχει αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν πόσο εκκεντρικός μπορεί να γίνει.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο Musk  είχε μιλήσει για μια τεκίλα που θα έβγαινε από την Tesla και πολλοί θεωρούσαν πως έλεγε καλαμπούρια.

Έλα όμως που δεν έλεγε.

Αν, λοιπόν, σου περισσεύουν 250 δολάρια και έχεις τον τρόπο για μια αποστολή-εξπρές από τις ΗΠΑ, η Teslaquila (ναι, Τεσλακίλα, στα ελληνικά δεν ακούγεται και πολύ ελκυστικό ωστόσο) σε περιμένει σε ένα μπουκάλι που έχει το σχήμα του σήματος της Tesla.

Στο πρωτότυπο αυτό μπουκάλι βρίσκονται 750 ml τεκίλας που έχουν περάσει αρκετά χρόνια υπομονετικής αναμονής σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Οι γευσιγνώστες κάνουν λόγο για φρουτώδη αρώματα με μια αίσθηση βανίλιας, κανέλας και πιπεριού. Προφανώς δεν είναι για να το ανακατέψεις με χυμούς ή ανθρακούχα ποτά. Επίσης αυτή τη στιγμή φαίνεται πως τα διαθέσιμα μπουκάλια έχουν εξαντληθεί αλλά στις επόμενες εβδομάδες μάλλον θα έχεις χρόνο για να δεις ξανά και ξανά τη σχετική σελίδα στο online κατάστημα της Tesla.

ELON MUSK,TESLA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home