Μείωση τιμής 10% στο Vodafone TV

Στη μισή τιμή για ένα μήνα η ενοικίαση ταινιών.

Deasy @ 06.10.2020
Μείωση τιμής 10% στο Vodafone TV

Την αναπροσαρμογή του τιμοκαταλόγου της τηλεοπτικής πλατφόρμας Vodafone TV, μετά την αναστολή για ένα χρόνο της επιβολής του τέλους συνδρομητικής τηλεόρασης, ανακοίνωσε η Vodafone.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η αναστολή της επιβολής τέλους συνδρομητικής τηλεόρασης θα ισχύσει έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 και θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση κατά 10% στους λογαριασμούς των συνδρομητών Vodafone TV που εκδίδονται από την 1η Οκτωβρίου και έπειτα και για ένα χρόνο. Έτσι, το Vodafone TV χωρίς αποκωδικοποιητή προσφέρεται πλέον στα 6,30 ευρώ ανά μήνα, ενώ με αποκωδικοποιητή στα 8,50 ευρώ ανά μήνα.

Επιπλέον, η τηλεοπτική πλατφόρμα της Vodafone για όλο τον Οκτώβριο προσφέρει όλες τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες του 2020  στη μισή τιμή, μέσα από την νέα on demand κατηγορία «Νέες κυκλοφορίες στη μισή τιμή». Η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά πελάτες Vodafone TV με αποκωδικοποιητή.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία συμπεριλαμβάνονται περισσότεροι από 60 γνωστοί τίτλοι, ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι ταινίες “1917” του Σαμ Μέντες, “Last Christmas” το ντοκιμαντέρ “We Need to Talk About A.I.” το σκηνοθετικό ντεμπούτο της ελληνικής καταγωγής Μελίνας Ματσούκα, “Queen & Slim” κ.α.

VODAFONE TV,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,VODAFONE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home