45 ημέρες προθεσμία στο TikTok και τη Microsoft

45 ημέρες προθεσμία στο TikTok και τη Microsoft

Η 15η Σεπτεμβρίου είναι το ανώτερο χρονικό περιθώριο που φέρεται να έδωσε ο πρόεδρος Τραμπ στις διοικήσεις της ByteDance και της Microsoft για να καταλήξουν σε συμφωνία για την εξαγορά της αμερικανικής δραστηριότητας του TikTok.

Τα νέα έρχονται από τα αμερικανικά Μέσα, σύμφωνα με τα οποία ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε στις δύο πλευρές διορία 45 ημερών για την εξαγορά, που αν δεν ολοκληρωθεί ενδεχομένως να μπει σε εφαρμογή ο αποκλεισμός της εφαρμογής σε αμερικανικό έδαφος.

Από την πλευρά της η Microsoft εμφανίζεται διατεθειμένη να προχωρήσει στην εξαγορά, μετά από ένα προσωρινό πάγωμα κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, όταν σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Αμερικανός πρόεδρος έδειξε δυσαρέσκεια στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας κίνησης. Η μεταστροφή του Τραμπ άλλαξε και το κλίμα στον κολοσσό της τεχνολογίας, ο οποίος πλέον εμφανίζεται να ενδιαφέρεται όχι μόνο για το αμερικανικό TikTok αλλά και για τη δραστηριότητα της εφαρμογής στον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.   

Σύμφωνα με το Reuters, τα νέα επιβεβαιώνονται μερικώς και από την πλευρά της ByteDance, με τον επικεφαλής της να αναφέρει σε εσωτερική επιστολή του ότι έχουν ξεκινήσει οι σχετικές συζητήσεις με εταιρεία τεχνολογίας, χωρίς όμως να κατονομάζεται η Microsoft.   

TIKTOK,ΕΞΑΓΟΡΕΣ-ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home