Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του τετράποδου ρομπότ της Boston Dynamics

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του τετράποδου ρομπότ της Boston Dynamics

Εννέα μήνες μετά τη διάθεση του τετράποδου ρομπότ Spot για μίσθωση από εταιρείες και οργανισμούς η Boston Dynamics άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο, διαθέτοντας πλέον το ίδιο ρομπότ για πώληση στην αγορά των ΗΠΑ.

To ρομπότ Spot με το παρατσούκλι «σκύλος» είναι ένα ευκίνητο ρομπότ με ικανότητα κίνησης σε ανώμαλο έδαφος, αλλά και αρκετά μικρό ώστε να κινηθεί σε εσωτερικούς χώρους και είναι ειδικά σχεδιασμένο για ανίχνευση και επιθεώρηση χώρων με απομακρυσμένη λειτουργία. Στη διάρκεια της πρώτης περιόδου αυτών των εννέα μηνών δοκιμάστηκε σε διάφορα πεδία από σώματα ασφαλείας, τον έλεγχο και την επιθεώρηση πετρελαϊκών εγκαταστάσεων, ακόμα και στα πάρκα της Σιγκαπούρης για τον έλεγχο της εφαρμογής των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης από τους κατοίκους.

Στο νέο κεφάλαιο του Spot η τιμή πώλησής του για κάθε ενδιαφερόμενο έχει διαμορφωθεί στα 74.500 δολάρια για την έκδοση Spot Explorer, που εκτός του ρομπότ περιλαμβάνει δύο μπαταρίες, φορτιστή, tablet για την απομακρυσμένη λειτουργία του. Ο χρόνος αποστολής του από την παραγγελία ως την παράδοση στο σπίτι κυμαίνεται μεταξύ 6 έως 8 εβδομάδων, με τους πελάτες να λαμβάνουν και τα software updates όταν αυτά είναι διαθέσιμα.

BOSTON DYNAMICS,ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home