Επέστρεψαν τα e-scooters της Lime στην Αθήνα

Επέστρεψαν τα e-scooters της Lime στην Αθήνα

Δυόμισι μήνες μετά τη διακοπή της λειτουργίας της υπηρεσίας και της περισυλλογής των ηλεκτρικών πατινιών η Lime επέστρεψε και πάλι στην Αθήνα.

Τα ηλεκτρικά πατίνια της Lime είναι και πάλι διαθέσιμα από χθες στην ελληνική πρωτεύουσα, με την εταιρεία να ξεκινάει εκ νέου τη δραστηριότητά της, μετά την διακοπή λόγω της πανδημίας Covid19 και των περιορισμών στην μετακίνηση των κατοίκων της πόλης. Μάλιστα, η Αθήνα αποτελεί μία από τις πρώτες πόλεις σε όλο τον κόσμο που η Lime επανεκκινεί τη δραστηριότητά της, με την εταιρεία να σημειώνει ότι οι πρώτες ενδείξεις από την επιστροφή της υπηρεσίας σε άλλες περιοχές, όπως η Μαδρίτη και το Παρίσι, δείχνουν ότι η ανάγκη για ατομικές επιλογές μετακινήσεων αυξάνεται αισθητά.

Ενδεχομένως, η απόφαση για το άνοιγμα της δραστηριότητας στην Αθήνα να σχετίζεται και με το γεγονός ότι από τις 15 Ιουνίου η Ελλάδα ανοίγει τα σύνορά της, επιτρέποντας την είσοδο τουριστών από ένα αρκετά μεγάλο αριθμό χωρών.

Με την επενέναρξη της δραστηριότητας η Lime αυξάνει και τα μέτρα υγιεινής, για την προστασία τόσο των χρηστών όσο και του προσωπικού της. Ειδικότερα, όπως σημειώνει η εταιρεία όλα τα ηλεκτρικά πατίνια της απολυμαίνονται πριν τη διανομή τους στους δρόμους της Αθήνας, ενώ η απολύμανση επαναλαμβάνεται και κατά τη διαδικασία συντήρησης. Επιπρόσθετα, όλοι οι εργαζόμενοι έχουν λάβει εκπαίδευση και οδηγίες για τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ακολουθούν, φορούν γάντια και ακολουθούν αυστηρούς κανόνες υγιεινής. Όσον αφορά στους χρήστες, θα λαμβάνουν μέσω της εφαρμογής, τακτικές υπενθυμίσεις των κανόνων οδικής ασφάλειας και στάθμευσης, όπως επίσης ενημερώσεις για τα μέτρα που προτείνουν οι υπηρεσίες υγείας.

LIME,ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΤΙΝΙΑ,E-SCOOTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home