Προς τέλος το σίριαλ της Forthnet

Deasy @ 29.05.2020
Προς τέλος το σίριαλ της Forthnet

Η πολυετής περιπέτεια της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα σε οικονομικά sites οι πιστώτριες τράπεζες έδωσαν τα χέρια με την BC Partners, πήραν μια βαθιά ανάσα και έριξαν ένα γερό κούρεμα στις απαιτήσεις τους από την Forthnet.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, Πειραιώς, Εθνική, Alpha και Attica Bank έκαναν δεκτή την πρόταση της United Group, θυγατρικής της BC Partners, που είχε καταθέσει δεσμευτική προσφορά ύψους 42 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία προβλέπει πως η United αποκτά το 36% της Forthnet και περιλαμβάνει αναδιάρθρωση των δανείων που ανέρχονται σε περίπου 300 εκατ. ευρώ.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Βασικά και με την προϋπόθεση πως δεν θα υπάρξουν απρόοπτα κατά την έγκριση της συμφωνίας από τις αρμόδιες αρχές (δεν φαίνονται εκπλήξεις με μια πρώτη ματιά) μπαίνει τέλος σε μια πολυετή περιπέτεια για την Forthnet. Η εταιρεία βεβαίως θα χρειαστεί αρκετά για να μπει δυνατά στο παιχνίδι της αγοράς και να ξεκινήσει την παροχή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας ως εικονικός πάροχος (MVNO) μετά από σχετική συμφωνία με την Vodafone. Αυτό αναμένεται να το δούμε μάλλον μέσα στη χρονιά και πιθανότατα μέσα στο φθινόπωρο. Τα πιο σημαντικά μάλλον έρχονται από το 2021 και μετά…

forthnet,ΕΞΑΓΟΡΕΣ-ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ,FORTHNET,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home