Τέλος τα προϊόντα της Devolo από την ελληνική αγορά

Τέλος τα προϊόντα της Devolo από την ελληνική αγορά

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει για μια ακόμα φορά η Devolo σε διεθνές επίπεδο οδηγούν στην έξοδο των προϊόντων της εταιρείας σε αρκετές αγορές, μεταξύ των οποίων και η ελληνική.

Η εταιρεία, η οποία μόλις τον προηγούμενο μήνα πούλησε μέρος των περιουσιακών της στοιχείων, μεταξύ άλλων και τα powerline adapters, στο αυστριακό fund SOL Capital, είχε μπει από το Δεκέμβριο του 2023 σε καθεστώς πτώχευσης, λόγω των οικονομικών της προβλημάτων. Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια που η γερμανική εταιρεία αντιμετώπισε τον κίνδυνο της πτώχευσης. Πρώτα, το Φεβρουάριο του 2022, ως αποτέλεσμα των προβλημάτων στην αλυσίδα εφοδιασμού και της χαμηλής ζήτησης των προϊόντων της, που είχαν προκύψει από την πανδημία. Τότε, ένα πρόγραμμα αυτοδιάσωσης που εφάρμοσε η Devolo λειτούργησε προσωρινά, όμως η συνεχιζόμενη χαμηλή ζήτηση επανέφεραν τα οικονομικά προβλήματα, με την εταιρεία να χαρακτηρίζεται αφερέγγυα τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα γνωστές πληροφορίες, τα προϊόντα της Devolo θα αποσυρθούν από κάποιες αγορές, προκειμένου να μειωθεί το λειτουργικό κόστος. Ειδικότερα για την ελληνική αγορά, για το επόμενο διάστημα τα προϊόντα της Devolo θα εξακολουθούν να διατίθενται, μέχρι όμως να εξαντληθεί το υπάρχον στοκ. Από εκεί και μετά η παρουσία τους δεν θα ανανεωθεί.

POWERLINE,ΕΞΑΓΟΡΕΣ-ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ,DEVOLO,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home