Παρουσιάστηκε η χρεωστική κάρτα Samsung Money

Παρουσιάστηκε η χρεωστική κάρτα Samsung Money

Είκοσι ημέρες μετά την ανακοίνωση της Samsung ότι θα προχωρήσει στο λανσάρισμα και μιας φυσικής χρεωστικής κάρτας για την υπηρεσία Samsung Pay η κορεατική εταιρεία προχώρησε και στην παρουσίαση ολόκληρης της πλατφόρμας αλλά και της κάρτας που θα είναι σύντομα διαθέσιμες στις ΗΠΑ.

Η υπηρεσία Samsung Money by SoFi είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης τραπεζικών λογαριασμών, που συνοδεύεται με αποκλειστικά προνόμια για το σύστημα πληρωμών Samsung Pay, από μία χρεωστική κάρτα Mastercard και η οποία αναπτύχθηκε από κοινού με την αμερικανική fintech εταιρεία SoFi.

Όπως ανέφεραν τα στελέχη της κορεατικής εταιρείας στην υπηρεσία Samsung Money δεν ισχύει το μοντέλο της συνδρομής, όπως επίσης (τουλάχιστον σε αρκετές των περιπτώσεων) και κρατήσεις για τις αναλήψεις που θα πραγματοποιούνται από το σύστημα των ATMs στις ΗΠΑ. Η Samsung εγγυάται την ασφάλεια των λογαριασμών σε ποσά έως 1 εκατομμύριο, ενώ η φυσική κάρτα δεν διαθέτει το γνωστό σε όλους μας αριθμό CVV (τον τριψήφιο αριθμό που βρίσκεται στο πίσω μέρος των καρτών) ή άλλες ευαίσθητες πληροφορίες, που μπορούν να διαρρεύσουν σε περίπτωση κλοπής της.  

Ανάμεσα στα προνόμια της πλατφόρμας είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης Samsung Rewards για τις αγοράς που πραγματοποιούνται μέσω Samsung Pay (ψηφιακά ή μέσω της κάρτας) οι πόντοι του οποίου θα μπορούν να μετατρέπονται και σε μετρητά. Προφανώς ο χρήστης μέσα από την υπηρεσία έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί το υπόλοιπο, τις κινήσεις ή το πάγωμα της χρήσης της κάρτας.

Το Samsung Money by SoFi θα λανσαριστεί το καλοκαίρι στις ΗΠΑ, ενώ σχέδια για άλλες αγορές δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

SAMSUNG PAY,ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ,SAMSUNG MONEY,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home