Χρεωστική κάρτα από τη Samsung

Deasy @ 11.05.2020
Χρεωστική κάρτα από τη Samsung

Στο επόμενο βήμα των υπηρεσιών πληρωμών Samsung Pay προχωράει η κορεατική εταιρεία, η οποία ανακοίνωσε το λανσάρισμα φυσικής χρεωστικής κάρτας στις ΗΠΑ.

Τα νέα έγιναν γνωστά από τον Sang Ahn, αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή των υπηρεσιών Samsung Pay για τη Βόρειο Αμερική, ο οποίος ανέφερε ότι η Samsung προχωράει στο λανσάρισμα της κάρτας σε συνεργασία με τη SoFi και θα υποστηρίζεται από τραπεζικό λογαριασμό. Αμέσως μετά και η SoFi προχώρησε στην αντίστοιχη ενημέρωση από το δικό της site.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να αποκαλυφθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες και μέχρι το καλοκαίρι όταν και αναμένεται η εμπορική διάθεση της κάρτας.

Πέντε χρόνια μετά το λανσάρισμα του Samsung Pay έχουν δρομολογηθεί δισεκατομμύρια συναλλαγές μέσω της υπηρεσίας, ενώ οι χρήστες έχουν επωφεληθεί από συνολικά 13 δισ. πόντους επιβράβευσης. Η επέκταση της υπηρεσίας στην δημιουργία μιας φυσικής χρεωστικής κάρτας αποτελεί ένα φυσιολογικό βήμα επέκτασης, στο οποίο έχουν προχωρήσει και άλλες γνωστές εταιρείες από τον κλάδο της τεχνολογίας, όπως η Apple και η Huawei.

SAMSUNG PAY,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home