Τράπεζα στη Λιθουανία ξεκινάει η Revolut

Deasy @ 04.05.2020
Τράπεζα στη Λιθουανία ξεκινάει η Revolut

Την τραπεζική άδεια που έλαβε πριν από δύο χρόνια από τις ευρωπαϊκές αρχές αξιοποιεί η Revolut, η οποία προχωράει στο άνοιγμα τράπεζας στη Λιθουανία, μία χώρα στην οποία γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία.

Ειδικότερα, στη Λιθουανία η Revolut διαθέτει ήδη περισσότερους από 300.000 πελάτες, με τη νέα Τράπεζα να μπορεί να δεχθεί καταθέσεις πολιτών, οι λογαριασμοί των οποίων είναι πλήρως ασφαλισμένοι σύμφωνα με θεσμικό δίκαιο της χώρας. Επιπρόσθετα, μέσα στους επόμενους μήνες η Revolut θα προχωρήσει στον εμπλουτισμό των υπηρεσιών που θα προσφέρει, εντάσσοντας επιπλέον καταναλωτικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες αλλά και τραπεζικούς λογαριασμούς για ανήλικα άτομα, ηλικίας από 7 έως 17 ετών.

Οι υπάρχοντες πελάτες της Revolut στη Λιθουανία έχουν άμεσα τη δυνατότητα να μεταφέρουν τα χρήματά τους από τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς τους στους καταθετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, μέσα σε μερικά λεπτά, αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής της εταιρείας.

Η συνολική βάση χρηστών της Revolut σε όλο τον κόσμο έχει ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια, ενώ μόλις τον προηγούμενο μήνα η ηλεκτρονική τράπεζα έλαβε χρηματοδότηση 500 εκατομμυρίων δολαρίων. Από την πλευρά της διοίκησης ο βασικός στόχος για το 2020 είναι η επίτευξη κερδοφορίας μέχρι το κλείσιμο της χρονιάς.

REVOLUT,FINTECH,ΤΡΑΠΕΖΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home