Πρωτόκολλο καθαριότητας για τους μισθωτές καταλυμάτων υιοθετεί η Airbnb

Πρωτόκολλο καθαριότητας για τους μισθωτές καταλυμάτων υιοθετεί η Airbnb

Στις προκλήσεις των καιρών που έχει επιφέρει η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού και στον τουρισμό ετοιμάζεται να ανταποκριθεί και η Airbnb, προχωρώντας στη σύσταση νέων standards που θα πρέπει να τηρούν οι μισθωτές καταλυμάτων την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της USA today, η εταιρεία θα καθιερώσει ένα νέο πρωτόκολλο καθαριότητας των καταλυμάτων, με στόχο να καθησυχάσει τόσο τους μισθωτές όσο και τους επισκέπτες. Το πρωτόκολλο, που όπως σημειώνεται θα είναι προαιρετικό, περιλαμβάνει ένα εγχειρίδιο βέλτιστων πρακτικών τήρησης της καθαριότητας των ενοικιαζόμενων χώρων, προτείνοντας ταυτόχρονα απολυμαντικά και άλλα προϊόντα που είναι τα πιο αποτελεσματικά.

Αν και το πλήρες περιεχόμενο του εγχειριδίου δεν γίνεται γνωστό στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι μεταξύ των οδηγιών θα υπάρχει και η σύσταση να υπάρχει κενό μίας ημέρας μεταξύ δύο μισθώσεων, προκειμένου να ελαττώνεται η πιθανότητα υπολειμμάτων του ιού, μία παράμετρος που θα μπορούν να ελέγχουν οι επισκέπτες πριν να προχωρήσουν σε μια κράτηση.

Το εγχειρίδιο αναμένεται να μοιραστεί στους μισθωτές μέσα στο Μάιο.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,AIRBNB,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home